mcmario92 Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 (edited) Witam Mam wam do zaoferowania darmowe kanały na TEAMSPEAK 3 (ts3).Uważam to za bardzo dobry pomysł, ponieważ "TS3" znacząco ułatwia i przyspiesza komunikację między graczami podczas organizowania różnych akcji, między innymi "ACS", podstawki oraz podczas wojny. Serwer "TS3" postawiłem wraz z kolegą i jak narazie cieszy się on dobrą reputacją. DANE TeamSpeak 3Address server: pro-ts.plNick Name: Najlepiej taki jaki w gierce.Server Password: Nie ma hasła Dajemy connect: Potem wystarczy napisać o kanał do któregoś z Adminów: Między innymi do mnie. Moj nick na "TS" to WachuOsK albo do któregoś z innych Adminów jeśli mnie nie będzie i się polecić na mnie. Serdecznie zapraszam do skorzystania. A teraz prosze o komentarze co sądzicie o tym. Ts mogę udostępnić dla wszystkich graczy z uni 2-3-4-5 Co wy na to ? Ten serwer jest w 100% darmowy. Pozdrawiam WachuOsK. Edited April 14, 2012 by mcmario92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spieriz Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 jestem na TAK, mój sojusz już korzysta z tego serwera i jest bardzo dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faziee Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Nie ma co sie zastanawiac, na kazdej grze prywatnej/forum powinno takie coś istnieć jak teamspeak/ventrillo/mumble Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 http://forum.ogam.n...o-dla-ogamnetpl http://forum.ogam.ne...018-teamsepak3/ Było, można dla sojuszu zrobić własny serwer komunikacji głosowej czy dla uniwersa (czy też ogólny), ja jednak uważam, że oficjalny kanał od nas jest zbędny, forum to dobra forma kontaktu, jest też sb. Jeżeli jednak chodzi o nieoficjalne udostępnienie kanału, to nie widzę żadnych przeciwwskazań. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcmario92 Posted April 14, 2012 Author Report Share Posted April 14, 2012 Owszem forum to dobra forma komunikacji ale duzo lepsza forma jest poprzez rozmowę przez mikrofon i lepsza organizacja była by w sojuszu Szczególnie ze kanały na ts dla danych sojuszy i graczy z uni 2-3-4-5 możemy zrobic za darmo więc przydało by sie takie cos moim zdaniem dlatego jeśli nie masz nic przeciw to udostępniłem ankiete ile osób jest za i ile przeciw Link to comment Share on other sites More sharing options...
calanek Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Jestem na TAK !!! Wkońcu ktoś o tym pomyślał !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts