StoProCent Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Witam. Chciałbym prosić o zmniejszenie statusu warnów na forum.Od dłuższego długiego czasu jestem grzeczny więc prosiłbym bym o zmniejszenie mi poziomu xd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Od dłuższego długiego czasu jestem grzeczny Ostatni warn jest z 1 kwietnia br. roku, późniejsze28 mar 1207 mar 1206 mar 12 Zamiast zmniejszenia warnów poinformuję oficjalne, że limit wyczerpałeś i jeszcze jeden warn w przeciągu 30 dni i będzie blokada konta na forum na czas określony. W szczególności proszę o zachowywanie poziomu rozmowy na sb i nie używanie wulgaryzmów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StoProCent Posted April 5, 2012 Author Report Share Posted April 5, 2012 oki przepraszam i postaram sie bardziej ogarniać moje rozmowy na Sb ale jak rozmawiam tak luźno z kolegami to czasami mi coś niestety wyskoczy xd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts