StoProCent Napisano 4 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Witam. Chciałbym prosić o zmniejszenie statusu warnów na forum.Od dłuższego długiego czasu jestem grzeczny więc prosiłbym bym o zmniejszenie mi poziomu xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Od dłuższego długiego czasu jestem grzeczny Ostatni warn jest z 1 kwietnia br. roku, późniejsze28 mar 1207 mar 1206 mar 12 Zamiast zmniejszenia warnów poinformuję oficjalne, że limit wyczerpałeś i jeszcze jeden warn w przeciągu 30 dni i będzie blokada konta na forum na czas określony. W szczególności proszę o zachowywanie poziomu rozmowy na sb i nie używanie wulgaryzmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 oki przepraszam i postaram sie bardziej ogarniać moje rozmowy na Sb ale jak rozmawiam tak luźno z kolegami to czasami mi coś niestety wyskoczy xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi