Tarn-vedra Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 mam pytanie nie wiem czy ktos pytałjak każdy wie na banie badanie sie bada a na urlopie kasujebadanie po kilka miesiecy to ogromna strata Deusx czy szło by zrobić choć tyle aby podczas urlopu badanie również stawało w miejscu bo to troche strata jest takie badanie przerywać Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Urlop chroni twoje konto, a więc twoje konto nie może być produktywne.Zostawienie badań = możliwość ataków, czyli tak, jakby urlopu nie było. A kolega StoProCent za post, który przed chwilą usunąłem warn x9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarn-vedra Posted April 1, 2012 Author Report Share Posted April 1, 2012 chodzi mi deusx ze jak idziesz na urlop konto staje w miejscu czy tak nie moze być z badaniem ze stanie w miejscu i jak wylaczysz urlop bedzie odliczac momentu wlaczenia urlopu a nie od zera jest to wogole wykonalne Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Urlop jest swego rodzaju ochroną, jeżeli gracz nie będzie stratny na tej ochronie, zacznie urlop wykorzystywać w grze codziennej, tym samym gracze eko będą w znaczącej ilości na urlopach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarn-vedra Posted April 1, 2012 Author Report Share Posted April 1, 2012 no tu masz racje tylko martwi mnie fakt ze tak jak ja teraz 146 dni badanie po 120 musze np. wyjechac i co i od nowa grrrr troche można by sie wkurzyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neverr Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 to ja mam propozycje. cos takiego mozliwe tylko raz na jedno badanie, ktore bada sie powyzej 30 dni i jest juz ZA polowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Warto zainwestować parę złotych w pakiet internetowy na naszym telefonie, dzięki czemu będziesz mógł się logować do gry z każdego miejsca na ziemi w dowolnym miejscu i czasie, wysyłasz długiego fs'a i tym samym zachowujesz badanie, wybór, korzyści i zagrożenia ocenia sam użytkownik, dlatego do niego wybór należy co zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neverr Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 deusx, no ja ma pakieta i tak robie...ale wiesz wilu miejscach w polsce play nie ma zasiegu na net? zdziwilbys sie... ;x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarn-vedra Posted April 1, 2012 Author Report Share Posted April 1, 2012 no racja dziekuje za odpowiedz temat mozna zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts