Tarn-vedra Napisano 1 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 mam pytanie nie wiem czy ktos pytałjak każdy wie na banie badanie sie bada a na urlopie kasujebadanie po kilka miesiecy to ogromna strata Deusx czy szło by zrobić choć tyle aby podczas urlopu badanie również stawało w miejscu bo to troche strata jest takie badanie przerywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 1 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Urlop chroni twoje konto, a więc twoje konto nie może być produktywne.Zostawienie badań = możliwość ataków, czyli tak, jakby urlopu nie było. A kolega StoProCent za post, który przed chwilą usunąłem warn x9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarn-vedra Napisano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 chodzi mi deusx ze jak idziesz na urlop konto staje w miejscu czy tak nie moze być z badaniem ze stanie w miejscu i jak wylaczysz urlop bedzie odliczac momentu wlaczenia urlopu a nie od zera jest to wogole wykonalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 1 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Urlop jest swego rodzaju ochroną, jeżeli gracz nie będzie stratny na tej ochronie, zacznie urlop wykorzystywać w grze codziennej, tym samym gracze eko będą w znaczącej ilości na urlopach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarn-vedra Napisano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 no tu masz racje tylko martwi mnie fakt ze tak jak ja teraz 146 dni badanie po 120 musze np. wyjechac i co i od nowa grrrr troche można by sie wkurzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverr Napisano 1 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 to ja mam propozycje. cos takiego mozliwe tylko raz na jedno badanie, ktore bada sie powyzej 30 dni i jest juz ZA polowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 1 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Warto zainwestować parę złotych w pakiet internetowy na naszym telefonie, dzięki czemu będziesz mógł się logować do gry z każdego miejsca na ziemi w dowolnym miejscu i czasie, wysyłasz długiego fs'a i tym samym zachowujesz badanie, wybór, korzyści i zagrożenia ocenia sam użytkownik, dlatego do niego wybór należy co zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverr Napisano 1 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 deusx, no ja ma pakieta i tak robie...ale wiesz wilu miejscach w polsce play nie ma zasiegu na net? zdziwilbys sie... ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarn-vedra Napisano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 no racja dziekuje za odpowiedz temat mozna zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi