Jump to content

Rozwój Demontażu

Guest Zmijka

19 members have voted

1. 1. Co Ty na to ?

• Jestem Za
      4
    • Jestem przeciw
      11
    • Mam neutralne zdanie
      4

Recommended Posts

Guest Zmijka

Witam mam taki pomysł co wy na to ?

Rozwój Demontażu

Dzięki wieloletnim staraniom inżynierów znaleziono sposób na wydajniejszy odzysk szczątków. Wiązka ochronna wystrzeliwana z planety spowodowała mniejsze zniszczenia sprzętu w wyniku starcia. Każdy poziom zwiększa o 1% demontowanie floty, o 1% złom z floty i o 1% złom z obrony od wartości podstawowej na danym uniwersum.

Max poziom : 25

Co ogółem daje nam 75 % śrubek z wartości wydanej ( aktualne 50 % plus 1 % za każdy level )

Edited by Zmijka

Tak jak Ci napisałem w pw nie będzie większej demontowni niż 50%, ponieważ będzie więcej demontażów i mniej flot, a przecież chcemy unikać sytuacji, gdzie ktoś nas atakuje i się demontuje, a na następny atak zaś flotę stawia.

Guest Zmijka

No przecież to jest wiadome że nie może być takie coś tanie , musi być drogie bo to duża korzyść jest

okej poczekajmy co inni powiedzą,

//Catalyst

Używaj opcji edytuj. OSTRZEŻENIE

Edited by Catalyst

Jeśli będzie za tanie to nie możemy tego wprowadzić, bo demontownia będzie zbyt tania.

Jeśli będzie za drogie nikt nie będzie tego robić, bo się nie opłaca.

W dodatku taki bajer ingerowałby w wzory związane z flotą, np. tworzenie księżyca.

No i jest to niepotrzebne, bo nie daje nic poza zwykłą oszczędnością surki, którą można uzyskać prostszymi metodami.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.