Guest Zmijka Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 (edited) Witam mam taki pomysł co wy na to ? Rozwój DemontażuDzięki wieloletnim staraniom inżynierów znaleziono sposób na wydajniejszy odzysk szczątków. Wiązka ochronna wystrzeliwana z planety spowodowała mniejsze zniszczenia sprzętu w wyniku starcia. Każdy poziom zwiększa o 1% demontowanie floty, o 1% złom z floty i o 1% złom z obrony od wartości podstawowej na danym uniwersum. Max poziom : 25 Co ogółem daje nam 75 % śrubek z wartości wydanej ( aktualne 50 % plus 1 % za każdy level ) Edited March 31, 2012 by Zmijka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neverr Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 to kolejne ulatwienie gry. neutralnie. na tak pod warunkiem,ze badanie bedzie cholernie drogie Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Tak jak Ci napisałem w pw nie będzie większej demontowni niż 50%, ponieważ będzie więcej demontażów i mniej flot, a przecież chcemy unikać sytuacji, gdzie ktoś nas atakuje i się demontuje, a na następny atak zaś flotę stawia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zmijka Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 (edited) No przecież to jest wiadome że nie może być takie coś tanie , musi być drogie bo to duża korzyść jest okej poczekajmy co inni powiedzą, //CatalystUżywaj opcji edytuj. OSTRZEŻENIE Edited March 31, 2012 by Catalyst Link to comment Share on other sites More sharing options...
StoProCent Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 pomysł nie przejdzie po pierwsze jak by było bardzo drogo to tylko co mają gruby portfel by budowali a po 2 było bo tak ze ktoś by budował flote i zaraz demontowani i tak w koło bo by sie to opłacało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Jeśli będzie za tanie to nie możemy tego wprowadzić, bo demontownia będzie zbyt tania.Jeśli będzie za drogie nikt nie będzie tego robić, bo się nie opłaca. W dodatku taki bajer ingerowałby w wzory związane z flotą, np. tworzenie księżyca. No i jest to niepotrzebne, bo nie daje nic poza zwykłą oszczędnością surki, którą można uzyskać prostszymi metodami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marshall Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 szczerze to ja bym wogole usunał demontowniechcesz pozbyc sie floty ??rozbij ja sobie !!tu masz nawet 60% zwrotu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neverr Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 no prawie masz racje marshall gorzej jak np masz aurory i wychodzisz na rozbiciu wzgledem demontowni na gruby - : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
StoProCent Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 też jestem za usunienciem totalnie demontowni Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielDz Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 pomysl slaby jak dla mnie, nie trzeba jeszcze bardziej ulatwiac...ludzie by zaczeli stawiac floty tylko dla jednej akcji a potem demont... a tego nie chcemy co do demontowni to niech ona sobie bedzie za te 50% Link to comment Share on other sites More sharing options...
KKN Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Jestem zdecydowanie przeciwny, dobrze jest jak jest i niech tak zostanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarn-vedra Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 ile mozna zmieniac starczy tego pograjmy troche bez ułatwien jestem na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts