Skocz do zawartości

Rozwój Demontażu

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co Ty na to ?

• Jestem Za
      4
    • Jestem przeciw
      11
    • Mam neutralne zdanie
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zmijka
Napisano (edytowane)

Witam mam taki pomysł co wy na to ?

Rozwój Demontażu

Dzięki wieloletnim staraniom inżynierów znaleziono sposób na wydajniejszy odzysk szczątków. Wiązka ochronna wystrzeliwana z planety spowodowała mniejsze zniszczenia sprzętu w wyniku starcia. Każdy poziom zwiększa o 1% demontowanie floty, o 1% złom z floty i o 1% złom z obrony od wartości podstawowej na danym uniwersum.

Max poziom : 25

Co ogółem daje nam 75 % śrubek z wartości wydanej ( aktualne 50 % plus 1 % za każdy level )

Edytowane przez Zmijka
Napisano

to kolejne ulatwienie gry. neutralnie.

na tak pod warunkiem,ze badanie bedzie cholernie drogie ;D

Napisano

Tak jak Ci napisałem w pw nie będzie większej demontowni niż 50%, ponieważ będzie więcej demontażów i mniej flot, a przecież chcemy unikać sytuacji, gdzie ktoś nas atakuje i się demontuje, a na następny atak zaś flotę stawia.

Gość Zmijka
Napisano (edytowane)

No przecież to jest wiadome że nie może być takie coś tanie , musi być drogie bo to duża korzyść jest

okej poczekajmy co inni powiedzą,

//Catalyst

Używaj opcji edytuj. OSTRZEŻENIE

Edytowane przez Catalyst
Napisano

Jeśli będzie za tanie to nie możemy tego wprowadzić, bo demontownia będzie zbyt tania.

Jeśli będzie za drogie nikt nie będzie tego robić, bo się nie opłaca.

W dodatku taki bajer ingerowałby w wzory związane z flotą, np. tworzenie księżyca.

No i jest to niepotrzebne, bo nie daje nic poza zwykłą oszczędnością surki, którą można uzyskać prostszymi metodami.

Napisano

szczerze to ja bym wogole usunał demontownie

chcesz pozbyc sie floty ??

rozbij ja sobie !!

tu masz nawet 60% zwrotu !

Napisano

no prawie masz racje marshall ;P gorzej jak np masz aurory i wychodzisz na rozbiciu wzgledem demontowni na gruby - : P

Napisano

pomysl slaby jak dla mnie, nie trzeba jeszcze bardziej ulatwiac...

ludzie by zaczeli stawiac floty tylko dla jednej akcji a potem demont... a tego nie chcemy ;D

co do demontowni to niech ona sobie bedzie za te 50% :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.