KKN Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Witam wszystkich. Mam na imię Krzysiek, l.32, standardowo w tym wieku - nie kawaler i dzieciaty Zabawę w tego typu gry zaczynałem na GalaxyWars chyba w 2005 czy 2006 roku. Przypadkiem w poszukiwaniu starych kumpli i chęci powspominania przepitych nieprzespanych nocy, ba miesięcy spędzonych w sieci w wyszukiwarce wpisalem Tarn-vedra i trafilem tutaj i tak po po kilku latach przerwy znowu gram z Tarnem (wariatem) w jednym sojuszu, ehhhh świat jest mały. Jak macie jakieś pytanka to dawajcie. Ps. nawet nie wiedzialem, że jest tu tak dużo nicków z S4K Quote
hhsnake0 Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 Witamy To łobuz Tarn w googlach szaleje Widzę ze top 2 już na u2 masz Szkoda ze grasz razem z Tarnem bo może w końcu ktoś go by zezłomował Quote
deusx Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 Witamy ! W sumie patrząc bardzo dużo nicków wychodzi w googlach od naszych graczy. Forum to ma bardzo dobre seo Wpisujesz "hhsnake0" i masz na pierwszym miejscu Quote
StoProCent Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 Witaj KKN życzę sukcesów na u 5 xd Quote
Neverr Posted April 22, 2012 Report Posted April 22, 2012 witaj axelor, zycze milej gry i stawiania floty Quote
axelor Posted April 22, 2012 Report Posted April 22, 2012 Witaj Obłędny rycerzu, ale ja nie widzę swojego powitalnego posta.Rozumiem, że Ty go widzisz. To problem, który zgłosiłem adminowi wczoraj, pewnie Mu to leży na wątrobie, tylko z bólu nie był w stanie mnie o tym poinformować. Quote
Recommended Posts