KKN Napisano 26 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Witam wszystkich. Mam na imię Krzysiek, l.32, standardowo w tym wieku - nie kawaler i dzieciaty Zabawę w tego typu gry zaczynałem na GalaxyWars chyba w 2005 czy 2006 roku. Przypadkiem w poszukiwaniu starych kumpli i chęci powspominania przepitych nieprzespanych nocy, ba miesięcy spędzonych w sieci w wyszukiwarce wpisalem Tarn-vedra i trafilem tutaj i tak po po kilku latach przerwy znowu gram z Tarnem (wariatem) w jednym sojuszu, ehhhh świat jest mały. Jak macie jakieś pytanka to dawajcie. Ps. nawet nie wiedzialem, że jest tu tak dużo nicków z S4K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 27 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Witamy To łobuz Tarn w googlach szaleje Widzę ze top 2 już na u2 masz Szkoda ze grasz razem z Tarnem bo może w końcu ktoś go by zezłomował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 27 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Witamy ! W sumie patrząc bardzo dużo nicków wychodzi w googlach od naszych graczy. Forum to ma bardzo dobre seo Wpisujesz "hhsnake0" i masz na pierwszym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RR4LiFE Napisano 27 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Nareszcie ktoś nowy na U2 zawitał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 28 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Witaj KKN życzę sukcesów na u 5 xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 30 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 siemka KKN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Witam witam kolegę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverr Napisano 22 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 witaj axelor, zycze milej gry i stawiania floty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axelor Napisano 22 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Witaj Obłędny rycerzu, ale ja nie widzę swojego powitalnego posta.Rozumiem, że Ty go widzisz. To problem, który zgłosiłem adminowi wczoraj, pewnie Mu to leży na wątrobie, tylko z bólu nie był w stanie mnie o tym poinformować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi