Anonymous Napisano 23 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Ostatnimi dniami rzuciły mi się w oczy moony niektórych graczy jak i również ich nagły skok punktowy z top 30 na top 5 (mowa o u4). Słyszałem, że za pomoc Deusx, dostaje się dodatki/astaty, co moim zdaniem jest dużym błędem i ponownie przeważa na korzyść tych, którzy na grach tego typu się znają. Zamiast dodatków/astatów, proponuję dawać nagrody, lecz w innej postaci, myślę tutaj o oficerach. Dlaczego 'pomocnicy' mają dostawać xxxx dodatków za znalezienie buga, bo wiedzą jak szukać, i skakać w tydzień 8 bln pkt, a Ci co się nie znają nie mają takiej szansy? I proszę, ani nie próbujcie pisać w stylu "to niech się nauczą" bo nie każdy ma czas na takie rzeczy jak ma dom, dzieci, pracę... Czekam na wasze komentarze odnośnie wątku. Pozdrawiam, Anonymous. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
23wachu Napisano 23 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 masz dowody ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 23 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Gracz Iac/Jacme wiecznie przechwalający się ile on to nie dostał od Deusxa za pomaganie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Być może i deus rozdaje nagrody za znalezenie bugów itp, ale powiem jedno - to na bank nie są takie ilości żeby sobie skakać w pkt o 8bln na tydzień -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Nagrody są propagowane wszędzie, niektórzy dostaną więcej inni mniej, zależy od rodzaju/typu pomocy.Niekiedy pomoc ta jest jednorazowa, inni szukają błędów, zamiast narzekać autor tematu powinien się cieszyć, że dzięki tym ludziom ma porządną grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chada Napisano 23 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 to racja anon daj na luz ci co skacza w pkt tyle napewno niemaja wszystkiego z pomocy z pomocy moze ile dostac na 100bln deu? nie wiecej pewnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Ostatnią nagrodę jaką dałem była z 3 tygodnie temu na u3, później szczerze mówiąc nie pamiętam, w każdym razie jest to ułamkowa ilość astatów do ogóły punktów, więc jeżeli autorowi chodzi o jakieś ostatnie wzrosty to szuka błędnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 23 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 to ja tez chce jakiś bonusik coś tam kilka razy znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 23 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 i skakać w tydzień 8 bln pktte 8 bln punktów to 8.000.000.000.000.000 wydanych surowców... załóżmy że to był głównie metal i kryształ, więc dajmy, że to 2.500.000.000.000.000 deuteru. Myślisz, że deusx dał by komuś tyle dodatków za pomoc..? Myślę, że jest jedno wytłumaczenie na taki skok, i myślę że większość osób je zna. Przelewik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chada Napisano 23 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 tak tak karaluch znalazles chyba osoby ktore uzywaly skanera na ogam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 23 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Uni 4 KSU to dobry gracz i dlugo zbieral z pewnoscia surowce. A administrator nie jest az tak chojny bez przesady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 23 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 tak tak karaluch znalazles chyba osoby ktore uzywaly skanera na ogam Nie, nie, ten dzieciak sam sie ujawnil obrazajac przy tym czlonkow sojuszu - tak dla zabawy No i do dzis ma jakies zale - pewnie dlatego ze kara byla niezbyt dotkilwa za ten wyczyn.Wiec lewy , pocaluj mnie w :du**: i :spadowa: od mojej osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 23 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Chodziło mi o Iac'a a nie o KSU... Skoro i tak nic w tej sprawie nie będzie nowego to proszę o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iac Napisano 23 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 (edytowane) Anonymous - żeby wyjaśnić Twoję wątpliwości to informuję Cię, iż regularnie kupuję dodatki - a teraz już asaty. Nagły skok pkt był spowodowany tym, że mam taką taktykę w grze, iż nie rozbuduję kopali do czasu aż nie będzie mnie stać na nie na wszystkich planetach. Zresztą dzięki tym dodatkom miałeś swego czasu potężne ST i dużo złomu - tak więc winienś się radować miast smucić. Pozdrawiam Cię serdecznie. Edytowane 23 Marca 2012 przez Jacme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi