[BAN] Gucio - stopro

Moderator: zdoniu

Gucio

[BAN] Gucio - stopro

Post autor: Gucio »

Witam
Czy mogę uzyskać informacje za jaką konkretnie sytuację dostałem Bana?
Awatar użytkownika
CrazyFrog

Re: BAN - Gucio

Post autor: CrazyFrog »

Wykonałeś spory transport do STOPRO.
Między kontami są też inne powiazania, chciałbym również poczekać na odpowiedź stopro, w tym temacie.
Gucio

w jednym z ostatnich eventów było polowanie na floty, udało mi się je wczesniej ustrzelić. Jako że gracz STOPRO zachował się honorowo i nie kombinował z podebraniem PZ ani innymi atakami, a poświęcił również czas i koszt chociażby na przeniesienie planety to uznałem że się podzielę złomem, tym bardziej że w punktacji był sporo niżej. Można sprawdzić wiadomości które były między nami. Inne powiązania kont to jedynie kiedyś mu zezłomowałem szperacze i takie są te powiązania. Więc nie zgadzam się z tym banem którego otrzymałem.
Awatar użytkownika
CrazyFrog

Poczekajmy na wyjaśnienie STOPRO. Był w grze o tym samym czasie co Ty, ma konto na FORUM, więc zapewne zaraz się tutaj odezwie.

- Co to znaczy że postanowiłeś się podzielić złomem? Event był dla każdego, kto pierwszy ten lepszy. Książkowy PUSH, i to nie podlega żadnej dyskusji.
Gucio

tzn że nie jestem h.. co złomuje wszystko co popadnie i ma na wszystkich wywalone. Mógł złom podebrać bo przeniósł planetę specjalnie w miejsce gdzie była flota do złomowania, ale tego nie zrobił, mógł probować atakować w czasie złomowania ale tego nie zrobił. Zachował się uczciwie w stosunku do mnie więc uznałem że mu się coś należy, a że był sporo daleko za mną w punktacji a to co mu wysłałem to drobne że w ciągu dnia z farmienia sporo więcej można uzyskać. Jedyne powiązania między naszymi kontami to wiadomości które czasami są wysyłane. Jeśli za takie zochowanie jest ban to proszę o skasowanie moich kont z każdego uni
Awatar użytkownika
CrazyFrog

Re: [BAN] Gucio - stopro

"to co mu wysłałem to drobne że w ciągu dnia z farmienia sporo więcej można uzyskać" - tym bardziej się dziwie, że bawisz się w samarytanina.

Regulamin jest dla każdego - dziękuję.
Ty i STOPRO jesteście jedną "osobą", i dobrze wiesz o czym mówię. Sprytnie bawicie się ze zmiana IP (w twoim przypadku tylko na uni ONE, na PRIVO masz stałe - bardzo dziwnee), ale jedno IP macie zgodne.

"Jedyne powiązania między naszymi kontami to wiadomości które czasami są wysyłane" - wcale nie :mrgreen:

Temat uważam za wyczerpany, PUSH oraz Multikonto.
Gucio

to słucham jakie są powiązania? pociągnijmy temat bo chętnie wysłucham tych wyssanych z palca teorii
Awatar użytkownika
CrazyFrog

Wyjaśnione w wiadomości wyżej.

"Ty i STOPRO jesteście jedną "osobą", i dobrze wiesz o czym mówię. Sprytnie bawicie się ze zmiana IP (w twoim przypadku tylko na uni ONE, na PRIVO masz stałe - bardzo dziwnee), ale jedno IP macie zgodne."
Gucio

CrazyFrog pisze: 23 sie 2026, 06:58
Ty i STOPRO jesteście jedną "osobą", i dobrze wiesz o czym mówię. Sprytnie bawicie się ze zmiana IP (w twoim przypadku tylko na uni ONE, na PRIVO masz stałe - bardzo dziwnee), ale jedno IP macie zgodne.

"Jedyne powiązania między naszymi kontami to wiadomości które czasami są wysyłane" - wcale nie :mrgreen:

Temat uważam za wyczerpany, PUSH oraz Multikonto.
poproszę o jakieś screeny z tymi żekomymi powiązaniami albo niech to zweryfikuje jakiś inny Administator bo po tych częstych banach i ich cofaniami na uni wątpię o rzetelną ocene
Awatar użytkownika
CrazyFrog

Stopro już dzisiaj 3 razy zmienił IP i region, ale na forum nadal nie dotarł, a był w grze 6 minut temu.

Rzekome BANy? Jak mam wątpliwości to wyjaśniam.
U Ciebie akurat nie ma czego wyjaśniać, bo dowody są jasne. Pozostaje mi życzyć miłej niedzieli.
Zablokowany