[ONE] Przywrócenie BANKu
Moderator: zdoniu
[ONE] Przywrócenie BANKu
Witajcie, zauważyłem że przez okres w którym bank był aktywny (błąd) na universum ONE, wiele osób z niego korzystało.
Co Wy na to aby przywrócić opcje wpłaty BANKu? Większość kont jest na takim etapie, że ciężko uzbierać surowce na kolejną kopalnie.
Wiem że taki był zamysł aby BANK nie był dostępny, ale chciałbym poznać waszą opinie.
Z czasem zapewne ułatwiło by to kwestie łączenia UNI itp.
Co Wy na to aby przywrócić opcje wpłaty BANKu? Większość kont jest na takim etapie, że ciężko uzbierać surowce na kolejną kopalnie.
Wiem że taki był zamysł aby BANK nie był dostępny, ale chciałbym poznać waszą opinie.
Z czasem zapewne ułatwiło by to kwestie łączenia UNI itp.
-
Dziadek_stachu
Re: [ONE] PRZYWRÓCENIE BANKU
Ja jestem za tym żeby ten bank był jak na pozostałych uniach.
Re: [ONE] PRZYWRÓCENIE BANKU
Też mi się wydaje, że gra jest na takim pułapie że nie ma to żadnych korzyści.Dziadek_stachu pisze: 24 sie 2026, 05:11 Ja jestem za tym żeby ten bank był jak na pozostałych uniach.
Na początku UNI, jak najbardziej ma to sens bo jest co FARMIĆ, ale teraz większość przez to siedzi na URLOPIE lub po prostu wydaje surowce w cokolwiek.
Re: [ONE] Przywrócenie BANKu
Czyli bank wg. ustawień był off, ale wkradł się błąd - czytaj bug. i ktoś go nadużywał a informacji w pręgnierzu brak?
Jedni banowani za nieprzestrzeganie regulaminu a inni mają jakąś taryfę ulgową ?
Jedni banowani za nieprzestrzeganie regulaminu a inni mają jakąś taryfę ulgową ?
Leca bany źle, nie lecą jeszcze gorzej. Chcesz sam grać?? Może w końcu zdejmiesz urlop. To było przeoczenie Admina, sądzę że kiros dał jakieś niekompletne stare pliki, bo kilka rzeczy się nie zgadza do tej pory.Hakier pisze: 24 sie 2026, 10:01 Czyli bank wg. ustawień był off, ale wkradł się błąd - czytaj bug. i ktoś go nadużywał a informacji w pręgnierzu brak?
CrazyFrog pisze: 24 sie 2026, 13:23Leca bany źle, nie lecą jeszcze gorzej. Chcesz sam grać?? Może w końcu zdejmiesz urlop. To było przeoczenie Admina, sądzę że kiros dał jakieś niekompletne stare pliki, bo kilka rzeczy się nie zgadza do tej pory.Hakier pisze: 24 sie 2026, 10:01 Czyli bank wg. ustawień był off, ale wkradł się błąd - czytaj bug. i ktoś go nadużywał a informacji w pręgnierzu brak?
Chodzi o fakt, że nie trzymacie się założeń tylko własnego ''widzi mi się'' co niezbyt fajnie wygląda.
Teraz w moją stronę kierujesz zarzut czy chcę sam grać, a jak próbowałem wyperswadować Wam sytuację z pushem za 0,5bln dexa to widzieliście tylko regulamin dlatego mój powyższy zarzut się pojawił.
Co do urlopu to na obecna chwilę jestem bliżej skasowania konta niż zdjęcia urlopu przez to co się dzieje.
Powodzenia i bawcie się dobrze
-
Użytkownik001
Jestem za umożliwieniem wpłat do banku na tym Uni tak, jak na innych.
NIOM dobry pomysł gratuluje jestem również za tym by odpalić bank mi akurat nieraz tego brakowało 
Nie BLN tylko BLD. Mówiłeś że więcej Cię kosztuje FS, stąd moje odbicie piłeczki że dlatego masz urlop cały czas.Hakier pisze: 24 sie 2026, 16:08CrazyFrog pisze: 24 sie 2026, 13:23Leca bany źle, nie lecą jeszcze gorzej. Chcesz sam grać?? Może w końcu zdejmiesz urlop. To było przeoczenie Admina, sądzę że kiros dał jakieś niekompletne stare pliki, bo kilka rzeczy się nie zgadza do tej pory.Hakier pisze: 24 sie 2026, 10:01 Czyli bank wg. ustawień był off, ale wkradł się błąd - czytaj bug. i ktoś go nadużywał a informacji w pręgnierzu brak?
Chodzi o fakt, że nie trzymacie się założeń tylko własnego ''widzi mi się'' co niezbyt fajnie wygląda.
Teraz w moją stronę kierujesz zarzut czy chcę sam grać, a jak próbowałem wyperswadować Wam sytuację z pushem za 0,5bln dexa to widzieliście tylko regulamin dlatego mój powyższy zarzut się pojawił.
Co do urlopu to na obecna chwilę jestem bliżej skasowania konta niż zdjęcia urlopu przez to co się dzieje.
Powodzenia i bawcie się dobrze![]()
Ale co się dzieje? Jest nowy właściciel ma ŻYCIE PRYWATNE poza grą, nie zrobi wszystkiego naraz.Co do urlopu to na obecna chwilę jestem bliżej skasowania konta niż zdjęcia urlopu przez to co się dzieje.
Doczekamy sie wreszcie tego banku i nowych Uni czy jak ???
Co ma piernik do wiatraka własciciel ma adminów od zmian w grze .
* Trochę kultury…
* Trochę kultury…
W ten weekend powinny pojawić się zmiany w skrzynkach, Lotto i być może coś jeszcze uda się zrobić. Będzie odpowiednia informacja, postaram się zebrać wszystkich pomysły i wysłać do Admina, aby miał to w jednym poście.
tak dla informacji: pracuje normalnie na etacie stacjonarnie, zlecenia zdalnie, do tego mam gospodarstwo rolne a hobbystycznie mam tą grę. Ja mam co robić w życiu i poświęcam tej grze tyle czasu ile mogę.
Rozmawiałem z Adminem, w ten weekend zostanie wprowadzonych kilka zmian w grze, dotyczących pomysłów które zostały do tej pory zaakceptowane 
-
Dziadek_stachu
Panie i panowie to nie koncert życzeń i się nie spełnia życzeń na pstrykniecie palcem