Odwołanie się od bana

Moderator: zdoniu

Awatar użytkownika
CrazyFrog

Re: Odwołanie się od bana

Post autor: CrazyFrog »

StoPro pisze: 23 sie 2026, 09:33 Ale jaka moja wypowiedź Cię uświadomiła ?
A no ta
a w Polsce to Wielkopolska
A macie w PL ten sam nadajnik ze Śląska.

Kończę tą dyskusje, jest niedziala.

Pozdrawiam.
Gucio2

Post autor: Gucio2 »

to jest odpowiedź? wspólny nadajnik? strach jechać w Polskę bo można bana za multi wyłapać
to ja się trzymam w zasięgu wzroku kominów i hałd na ślasku, po co ryzykować i jechać dalej
Awatar użytkownika
CrazyFrog

Gucio2 pisze: 23 sie 2026, 09:41 to jest odpowiedź? wspólny nadajnik? strach jechać w Polskę bo można bana za multi wyłapać
to ja się trzymam w zasięgu wzroku kominów i hałd na ślasku, po co ryzykować i jechać dalej
Ale dziwne co?
Wspólny nadajnik, wysyłanie sobie surowca, farmienie zostawionych surowców i szperaczy? To naprawdę musi być PRZYPADEK.

P.s cieszę się że potrafisz się wypowiadać kulturalnie.
StoPro

Post autor: StoPro »

No właśnie jest Niedziela i jest trochę więcej wolnego czasu żeby to wyjaśnić

Guciu zfarmił mnie raz odezwałem się do niego i zaczeliśmy czasami pisać. Był event przeniosłem planetę mogłem pozbierać jego złom ale tego nie zrobiłem i wysłał mi surkę za nie wiem jak to nazwać inaczej
Gucio2

Post autor: Gucio2 »

CrazyFrog pisze: 23 sie 2026, 09:44
Gucio2 pisze: 23 sie 2026, 09:41 to jest odpowiedź? wspólny nadajnik? strach jechać w Polskę bo można bana za multi wyłapać
Ale dziwne co?
Wspólny nadajnik, wysyłanie sobie surowca, farmienie zostawionych surowców i szperaczy? To naprawdę musi być PRZYPADEK.

P.s cieszę się że potrafisz się wypowiadać kulturalnie.
do wysłania surowców to się przyznaje i już wyjaśniłem jak i dlaczego to zrobiłem. Szperacze to raz mu ustrzeliłem bo nie zdążył ogarnąć gry po pracy i to nawet widnieje w korespondencji między nami, gdzie można zobaczyć brak wrogości między nami tylko wzajemny szacunek i z tego też powodu uznałem w późniejszym czasie że w ramach wspólnej rywalizacji w evencie też mu się należy kawałek tak zwanego toru i to był mój wyraz szasunku do gracza który nie jest mendą żeby podbierać złom albo skradać się flotą gdy złomuje
zdoniu
Site Admin

Post autor: zdoniu »

zapoznam się z tematem i podejmę decyzje. Ban za push nie podlega żadnej dyskusji i kultura wypowiedzi też swoje trzy grosze dorzuca. Każdy jest zdenerwowany ale jednak trzeba zachować kulturę wypowiedzi.
Awatar użytkownika
CrazyFrog

Decyzją Administratora skracam BANa do 14dni. Na przyszłość proszę o kulturę wypowiedzi.
zdoniu
Site Admin

Post autor: zdoniu »

Temat uważam, za zakończony. Push nie podlega dyskusji, multi zostało wyjaśnione. Ban 14 dni za push na oba konta.
Zablokowany