Turi Napisano 15 Marca 2012 Zgłoszenie Napisano 15 Marca 2012 Możesz mi skasować ostrzeżenia.Wiem że źle zrobiłem ale zrozumiałem swój błąd i więcej go nie popełnie. Cytuj
deusx Napisano 17 Marca 2012 Zgłoszenie Napisano 17 Marca 2012 Po 1. Do kogo piszesz?Po 2. O zmniejszenie ostrzeżeń się prosi, nie twierdzi ten fakt.Po 3. Nie zdejmę ostrzeżeń, bo twoje wykroczenia są co najmniej poważne. Cytuj
Turi Napisano 17 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 17 Marca 2012 Po 1.Do ciebiePo 2.WybaczPo 3.Zrozumiałem to co zrobiłem i więcej to się nie powtórzy Cytuj
deusx Napisano 17 Marca 2012 Zgłoszenie Napisano 17 Marca 2012 Po 1. Dziękuje za skierowanie zlecenia do konkretnej osoby, jednak moderacją forum zajmuje się kilka osób i post powinien być pisany do ogółu.Po 2. Nie mnie powinieneś przeprosić, a w sprawie tego tematu te "wybacz" to próba kpiny ?Po 3. Nie wydaje mi się. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi