Gość nowynowy Napisano 12 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Podejrzewam że jest to gdzieś na forum ale szukam bezskutecznie od dłuższego czasu i nie mogę znaleść.Mam pytanie odnośnie niszczenia ksieżyca czy obrona i flotka na księżycu bieże udział w obronie księżyca podczas jego niszczenia ? Czy da się zniszczyć księżyc gdy leci na niego flota z misją stacjonuj jeżeli tak to co się dzieje z nią ? Czy po zniszczeniu moona powstaje PZ i czy doliczaja mi się jakieś procenty do statystyki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Wysyłają flotę na misję niszcz (muszą być dołączone GŚ) na księżyc staną się następujące rzeczy: 1. Zostanie przeprowadzona walka z flotą i obroną na księżycu (normalny atak, są tutaj liczone statystyki)2. Jeżeli atak wygramy, nasze GŚ przystępują do niszczenia księżyca.3. Księżyc:a) Zostaje zniszczony, nasza flota powracab) Nie zostaje zniszczony, nasza flota powracac) Nie zostaje zniszczony, nasza flota (CAŁA WYSŁANA) ulega zniszczeniu. Wysłana flota, która leci na księżyc, zostanie skierowana na planetę podczas jego zniszczenia. Dokładnie tam samo się stanie, podczas zniszczenia księżyca, z którego flota została wysłana, flota będzie lecieć z planety, nie ze zniszczonego moona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 12 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 (edytowane) A co z opcją d) Księżyc zostanie zniszczony, a flota ulega zniszczeniu?To całkowicie zmienia wzór.Zamiast normalnych 20% przy max moonie otrzymujemy 20% * (100-szansa na zniszczenie moona) czyi np. 0,2*0,25 = 0,05 = 5%I dlatego tak rzadko traciło się GŚ kiedyś!Szansa na utratę floty powinna być niezależna od szansy na zniszczenie moona. Edytowane 13 Października 2014 przez I_Will_Never_Forget Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 12 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 (edytowane) @edit:Nie doczytałem i popieram Tylko przydałby się chociaż 1% na stałą utratę GS, nawet przy najmniejszych moonach. Na 0% to lata się na pewniaka, a tak będzie przynajmniej tak jak ze znalezieniem Astata.Masz 1 Astat albo nie masz 100kk GS Edytowane 12 Marca 2012 przez leon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 12 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Niby co ma zniszczyć GS i flotę jak księżyc zamienia się w pył kosmiczny. Opary?Sam sobie odpowiedziałeś Co zniszczy flotę? Pył kosmiczny ze zniszczonego księżyca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 12 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 (edytowane) Od pyłu to pewnie statki kosmiczne maja też wycieraczki na szybach. Niemniej pomysł popieram, i dokładam swoją propozycję - przynajmniej 1% na utratę GS Spieriz graty za reakcję, zacytowany tekst "wisiał" może ze 30s. zanim się zorientowałem o czym pisze Neriel ') Edytowane 12 Marca 2012 przez leon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi