devmaximus Napisano 8 Marca 2012 Zgłoszenie Napisano 8 Marca 2012 Mam na imie Patryk ,mieszkam w berlinie niestety za dobrze nie pisze po polsku ale sie staram ,mam 19 lat aktualnie ucze sie na zawodowego zolnierza ''zawodowa służba wojskowa'' w berlinie w przyszlosci planuje wyjechac do kabulu lub w inny teren wroga. Pozdrawiam, hhsnake0 dodał reakcję 1 Cytuj
Remka Napisano 8 Marca 2012 Zgłoszenie Napisano 8 Marca 2012 Witaj Patryk! Powodzenia w grze! Jak masz jakieś pytania pisz śmiało. Postaram się pomóc A co do Twojej nauki na zawodowego zolnierza, również powodzenia. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Napisano 8 Marca 2012 Zgłoszenie Napisano 8 Marca 2012 Niezbyt dobrze piszesz po polsku? Wierz mi że bywa gorzej : D Witamy w naszych skromnych progach xP Cytuj
devmaximus Napisano 8 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Marca 2012 Pisac pisze w miare ale robie nie raz bledy ortograficzne Cytuj
deusx Napisano 8 Marca 2012 Zgłoszenie Napisano 8 Marca 2012 Witamy w naszych szeregach Skąd się o nas dowiedziałeś ? Cytuj
Gość Napisano 8 Marca 2012 Zgłoszenie Napisano 8 Marca 2012 Oj tam, każdemu się zdarza. Nawet najlepszym ^^ Cytuj
devmaximus Napisano 8 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Marca 2012 Szukalem w gogle I na jakims forum znalazlem ,wszedlem na wasza strone zobaczylem ze porzadny serwer ''nie na tydzien I off'' server mi sie bardzo podoba gratuluje tworca Cytuj
deusx Napisano 8 Marca 2012 Zgłoszenie Napisano 8 Marca 2012 Jeszcze cię zamęczę, szukałeś konkretnie prywatnego serweru typu ogame czy ogólnie gry?Jeżeli serwera ogame to powiedz proszę, pod jakimi hasłami szukałeś ? Prywatne ogame, ogame x200, prywatny serwer ogame ? Cytuj
devmaximus Napisano 8 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Marca 2012 ''prywatne serwery ogame'' Cytuj
Turi Napisano 8 Marca 2012 Zgłoszenie Napisano 8 Marca 2012 Ciocia Iza ciebie przygarnie Witaj PatrykuPowodzenia w grze i w wojsku Gdzie grasz ?Twoje zainteresowania ?Czemu akurat Berlin i Niemcy a nie w Polsce ?Z jakiego miasta/wioski uciekłeś do sąsiadów ? Cytuj
deusx Napisano 8 Marca 2012 Zgłoszenie Napisano 8 Marca 2012 Ciocia Iza ciebie przygarnie Witaj PatrykuPowodzenia w grze i w wojsku Gdzie grasz ?Twoje zainteresowania ?Czemu akurat Berlin i Niemcy a nie w Polsce ?Z jakiego miasta/wioski uciekłeś do sąsiadów ?Skąd pewność, że wygnał z polski na zachód, a nie urodził się na zachodzie ? Nigdzie nie pisze, że jest polakiem Cytuj
devmaximus Napisano 8 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Marca 2012 Ciocia Iza ciebie przygarnie Witaj PatrykuPowodzenia w grze i w wojsku Gdzie grasz ?Twoje zainteresowania ?Czemu akurat Berlin i Niemcy a nie w Polsce ?Z jakiego miasta/wioski uciekłeś do sąsiadów ? Universum 5 Zainteresowania Sluzba wojskowa ,bardzo lubie swoja mozna powiedziec ''prace'' Mieszkam w berlinie od malego poniewaz rodzice tu przyjechali Cytuj
devmaximus Napisano 8 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Marca 2012 Skąd pewność, że wygnał z polski na zachód, a nie urodził się na zachodzie ? Nigdzie nie pisze, że jest polakiem Polakiem moze nie jestem.. Ale mam polska krew I to sie dla mnie liczy. Cytuj
Turi Napisano 8 Marca 2012 Zgłoszenie Napisano 8 Marca 2012 No to już wiem.To ty jesteś jak Podolski.Niemiec ale kocha kraj Polski Cytuj
devmaximus Napisano 8 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Marca 2012 No to już wiem.To ty jesteś jak Podolski.Niemiec ale kocha kraj Polski Wlasnie tak Cytuj
Dagger157 Napisano 8 Marca 2012 Zgłoszenie Napisano 8 Marca 2012 Witaj,powodzenia w grze. Jakbyś miał pytania to pytaj. Odpowiem na każde związane z grą i ogamem. Możesz w grze lub tutaj na forum, nick mam taki sam. A piszesz bardzo dobrze. Widziałem gorszych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi