T.T Napisano 7 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 czy jest to aktualizowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 7 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 raczej nie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 7 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 A nie TOP 100?Na stronie głównej ten rankingTOP10 działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 7 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 raczej nie xdA patrzyłeś na ostatnią datę? Ranking top 100 jest aktualizowany co jakiś czas. Stan na dzień 20 luty 2012Jest aktualizowane, ale nie co chwilę. Średnie odstępy to myślę, że 14 dni będą wystarczające. Nie jest to aż tak ważne, ale jest aktualizowane.Ranking top 10 jest aktualizowany na bieżąco. Chyba nawet automatycznie. Edit:Macie zaktualizowane. http://forum.ogam.online/index.php?/topic/4902-top-100-shoutersow/page__st__20__p__77055&do=findComment&comment=77055 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Po 1. Skoro jest nowa odpowiedź w tym temacie, to chyba oczywiste, że nie podałem danych z przed kilku miesięcy, tylko aktualne.Po 2. Treść posta nie może być zapytaniem do treści tematu:Temat określa wątek dotyczący wiadomości, a ta wiadomość na dokładnie określić to, co chcemy przekazać, czyli powinno wyglądań co najmniej tak: Temat: Top 100 shoutersówTreść:Witaj !Mam pytanie odnośnie top 100 shoutersów, jak często i czy w ogóle jest ten temat aktualizowany ?. Tyle do autora tematu na przyszłość, jeżeli chodzi o top 10 to pozostawiam w ogóle bez komentarza. Top 100 aktualizacja jest przed datą tematu, więc nie wiem o co dokładnie chodzi. Co do pana StoProCent, post #2:Warn za:x1:16. Nie nabijaj postów poprzez spamowanie i pisanie krótkich treści.x1:17. Pisz na temat. Jeśli Twoja wypowiedz nie jest związana z tematem, nie pisz lub załóż nowy temat.W sumie 2 warny. Top 10 jest automatyczne, top 100 zostało aktualizowane przed twoją wypowiedzią, więc nie wiem co ten post ma do tego tematu, wprowadza on w błąd, jest on spamem i nabiciem licznika postów. Brak słów po prostu, czy to top 10 czy top 100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi