ITakeYourTime Napisano 5 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Witam, jestem chętny na przejęcie konta na uni 5.Grałem 5 lat na ogame, i rok na [wymoderowano] ( lecz admini wzieli górą ) i postanowilem zaprzestać tam grę.Szukam jakiegoś konta z fajnym eko. Jeśli ktoś by miał takie konto, prosze napisać tu wiadomość z nr GG a się odezwę, dziekuje i podrawiam. @@@Aj. Reklama. Nie rób tego więcej.Dagger157 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITakeYourTime Napisano 5 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Na prawdę nikt nie ma żadnego acc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiek Napisano 7 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 mam konto nr gg 3376627 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeryf Napisano 8 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ja mam konto:Uni 5 top 215 - Samo ekoJak chcesz to pisz posta to je oddam bo stoi bezużytecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi