Gość karaluch Napisano 4 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Bylem na ksiezycu i zbudowalem sobie powloke ochronna....Tylko, ze zauwazylem iz nie mam surowcow, a ona sie zbudowala....Prosze o zabranie powloki i naprawienie bledu (nie chce bana dostac za buguserstwo - 2 min temu powstala ww powloka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 4 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Ja tam mam przeciwrakiety na moonie i to nawet na kilku, ale są bezużyteczne, bo nie mam tam obrony, więc niech sobie stoją. Tak się robi jak gra się na kilku zakładkach. Chyba nie da się tego naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 4 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 co ma jedno do drugiego ?i z kad pomysl zakladek ?.......blad zgloszony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 4 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 co ma jedno do drugiego ?Jedno i drugie jest na księżycu. i z kad pomysl zakladek ?Jakbyś czytał forum to byś wiedział, że błąd z przeciwrakietami to przez zakładki. I korzystając z okazji informuję tak jak ty, że mam coś na moonie, co nie powinno być.A po za tym to bardzo dziwne, że mogłeś coś wybudować bez surowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 4 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 (edytowane) i tu jest blad... bez surowcow a Twoja wypowiedz na temat rakiet i zakladek byla nie na temat, a tylko zwyklym nabiciem postow co do czytania forum przez moja osobe - masz bledne info Edytowane 4 Marca 2012 przez karaluch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 4 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Jak nie na temat?Temat - "Ksiezyc obrona"Dagger o czym pisze? O PR (obronie) na księżycu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi