Neriel Napisano 3 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Myślę, że zaczyna być ciasno pod wiadomościami. Jak były tam jeszcze dodatki to jakoś to wyglądało ale teraz mam wiadomości, dodatki, astat i tryt - wszystko w 1 miejscu. Proponuję dodać następną ikonkę z dodatkami i astatem, a tryt zostawić pod wiadomościami z wyraźnym napisem "Tryt: (0)", bo chyba jak się nie dowie od kogoś to nikt nie wie co to za szara liczba pod wiadomościami, albo gdzie widać ile mam trytu. Inna opcja to umieścić te dane w osobnych zakładkach np. Astat w sklepie a Tryt w nowej zakładce, która by była wykorzystywana zamiast tego okna po kliknięciu na liczbę trytu.Taka odpowiednio nazwana zakładka w głównym menu będzie pewnie lepiej widoczna niż szara liczba w kącie ekranu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverr Napisano 3 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Nieglupie. Sam przez dlugi czas nie wiedzialem czego mam 0 aczkolwiek potraktowalbym to jako nowe ikonku,nie kolejne zakladki. BtwNeriel,twoje konto na u5 sie marnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi