Neriel Napisano 2 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 W technologiach patrzę, że coś nieteges i uważam, że wypada to poprawić. Deus uznał, że powinienem to przedyskutować w "pomysłach" więc jeśli ktoś ma coś przeciw to mówić ale zmiany te to jedynie zmiana położenia badań w technologiach, więc nawet nie zauważy się różnicy. Wymagania dla Tech. ekspedycji:Laboratorium 10Tech. komputerowa 8Tech. energetyczna 20 (przełożyć z wymagań statku do wymagań badania)Tech. szpiegowska 20 (przełożyć z wymagań statku do wymagań badania)Usunąć napęd impulsowy, który po pierwsze nie jest napędem tego statku, a po drugie napędy z reguły znajdują się jedynie w wymaganiach statków, a nie badań. hhsnake0 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Zmiana czysto formalna, która nic szczególnego nie wniesie jak większy sens logiczny Jak nie ma żadnych sprzeciwów to będzie dzisiaj update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zathril Napisano 2 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Jakaś tam zmiana jest, bo trzeba będzie się trochę bardziej spiąć żeby zacząć TE robić. Póki co można było zaczynać badania w tej dziedzinie niemal od samego poczatku gry, a teraz trzeba będzie wykonać te 20 lvle szpiegówki i energetycznej, które trochę zajmują we wczesnej fazie rozwoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarn-vedra Napisano 2 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 ja tam nie mam nic przeciwko kazda zmiana na lepsze jest mile widziana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 2 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 jak dla mnie zmiana bez wiekszego znaczenia, nie mam powodow do sprzeciwu, takze ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 2 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 zathrill, to nie ma znaczenia czy zaczniesz dzisiaj czy za tydzień - mogłeś robić od początku ale to samo miałeś do wybadania i w tym samym czasie Ekspedycji i tak byś nie wysłał, bo miałbyś to samo do zrobienia tylko w techach statku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi