szeryf Napisano 9 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Witam. Ja tak jak już wcześniej pisalem od dziś idę na porodniowy urlop.Pozdrawiam Hussars i TI i życzę milej zabawy pod moją nieobecność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Himen Napisano 9 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Kamillu niestety, ale Twoje RW nie zalicza się do wojny Zabrakło kilka % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 9 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 już mu to uświadomiłem jest tym faktem bardzo załamany xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Himen Napisano 9 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 No w sumie fakt Nie duży % ale każdy się przydaje, trzeba było dać mniejszy próg procentowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Chciałbym w imieniu sojuszu Hussars szczerze pogratulować sojuszowi TI wygrania wojny.Niestety przegraliśmy ale liczy się dobra zabawa, a tej nie zabrakło w owej wojnie..Dofinansowaliśmy trochę serwer Nie przespaliśmy sporej ilości nocek i co najważniejsze świetnie się bawiliśmy..Dziękujemy przeciwnikom za świetną i kulturalną zabawę. Oby więcej takich na tym serwerze... Jeszcze raz gratuluje i dziękuje ... spieriz dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawe00_1 Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Zgadzam się z powyższym. Gra była o niebo ciekawsza podczas trwania wojny... szkoda tylko ze nie udało mi się czegoś konkretnego ustrzelić. Gratulacje dla TI spieriz dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CASPERIUS Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 chcialbym pogratulowac wszystkim czlonkom sojuszu HUSSARS faja wojna z wami byla trzeba rewanz zorganizowac jeszcze raz gratulacje za wyrownay boj i za zdjecie mi moonow wczorajszej nocy. chlopaki jestescie zajefajni milo bylo z wami walczyc spieriz dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 ogarniacz pewnie rewanż będzie ale dajcie nam się wyspać Ile można nocy siedzieć Graty wygranej i dzięki za pozytywne nastawienie do wojny.Oby częściej takie wojny były prowadzone. Jeszcze raz gratulacje i do zobaczyska gdzieś w galaktyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CASPERIUS Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 o tak wyspac sie teraz to podstawa hehehe :P:P. dlugie fs-y i slodkie sny tego czlowiekowi potrzeba . ciesze sie ze wojna odbyla sie w tak milej atmosferze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 dziekuje wszystkim za dobra zabawe gracze z HUSSARS byli uczciwi i cala zabawa byla prowadzona w dobrej atmosferze. oby wiecej takich bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeryf Napisano 21 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Dzięki za pasjonującą wojnę i gratuluję TI zwycięstwa.Atmosfera super i zabawa FAIR PLAY Oby więcej takich ciekawych akcji na ogam się działo Pozdrowienia dla HUSSARS i TI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Himen Napisano 23 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Cała przyjemność po obu stronach Gratuluję wszystkim Do zobaczenia Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Capobastone Napisano 24 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Ja rowniez dziekuje wszystkim za udzial i zdrowgo ducha walki. Szkoda tylk ze wolnego czasu braklo i tak malo zlomow padlo, no ale real wazniejszy. Pozdrawiam wszystkich. Jeszcze raz wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 24 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Gratuluje mojemu ex sojuszowi. Pokazaliście, że potraficie czerpać radość z gry, oby więcej takich wojen...Przegraliście ale zrobiliście to w naprawdę pięknym stylu. Przypomniały mi się stare dobre czasy w szeregach husarii... Powodzenia w następnej wojence, Karol,Ex Husarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 24 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 gratki szkoda ze nie mogłem Wam pomuc w tej wonie ale mam nadzieje ze w następniej już będę bardziej aktwyny gratuluje sojuszowi TI za wygarnie wojny xd do nastepnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi