Skocz do zawartości

[Hussars] Hussars v [TI] Total Imperialis-dyskusje

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zgadzamy się, ale pod warunkiem, że w razie potrzeby jeden gracz od nas też może iść na taki 5-dniowy urlop, a chyba będzie taka potrzeba.

Napisano

nasz sojusz nie będzie robił wam problemu co do urlopu.

Jako, że zachowaliście się fair może ktoś z was w nagłym przypadku wejść na urlop.

Ale jak coś dajcie info tutaj, żebyśmy wiedzieli co i jak. :)

Napisano

Błędu nie widać. Błąd polega na tym, że próbujecie rozgrywać wojny na swoich zasadach.

leon ale odpuść sobie..:) Od początku ta wojna jest prowadzona w fajnej atmosferze,wszyscy się dogadują,flot na uni przybywa,trwa fajna zabawa więc nie psujmy tego..ok?..:)

Napisano

leon ale odpuść sobie..:) Od początku ta wojna jest prowadzona w fajnej atmosferze,wszyscy się dogadują,flot na uni przybywa,trwa fajna zabawa więc nie psujmy tego..ok?..:)

:brawo2: :brawo2: :brawo2:

Dobrze podsumowane :)

i kończymy spam na ten temat :)

SOJUSZE ZAAKCEPTOWAŁY MOŻLIWOŚĆ WEJŚCIA NA URLOP W SYTUACJACH WYJĄTKOWYCH.

Gość Braus
Napisano

9 marca będzie zmiana zasad gry, tj. załącznika 1 do regulaminu ogólnego.

Zmiana będzie dotyczyć regulaminu wojen, będzie dodany punkt, który będzie regulował opcję urlop

@UP

Właśnie na tym polega dyskusja. Bez wyzywania.

Cała esensja zabawy polega na tym, że trzeba ja prowadzić zgodnie z regułami.

Ja już się przyzwyczaiłem, że jestem taka wszą, która zawsze gryzie. Ale musicie przyznać, że warto było.

Teraz reguły staną się jeszcze bardziej jasne.

Pozdrawiam i miłej rywalizacji życzę

Napisano

zawsze można jeszcze zrobić punkt, w którym wszystkie szczegóły wojny byłyby ustalane przez oba sojusze :)

Napisano

Wsadzam za kolegę KOBRA

Graty chłopie inwestowanie w Ciebie to był dobry pomysł

80% PZ zebrał KOBRA

Starcie flot z: 07-03-2012 12:33:15.

Agresor kylo25 [TI]

Gwiazda Śmierci - 4.000.000

Obrońca KOBRA [Hussars]

Sonda szpiegowska - 12.830

Aurora - 40.010.772

Agresor kylo25

Gwiazda Śmierci - 3.510.932

Obrońca KOBRA

Aurora - 37.859.069

Agresor kylo25

Gwiazda Śmierci - 3.035.989

Obrońca KOBRA

Aurora - 36.137.783

Agresor kylo25

Gwiazda Śmierci - 2.568.626

Obrońca KOBRA

Aurora - 34.858.583

Agresor kylo25

Gwiazda Śmierci - 2.101.811

Obrońca KOBRA

Aurora - 34.039.928

Agresor kylo25

Gwiazda Śmierci - 1.627.893

Obrońca KOBRA

Aurora - 33.709.527

Agresor kylo25

Gwiazda Śmierci - 1.627.893

Obrońca KOBRA

Aurora - 33.709.527

Bitwa zakończyła się remisem. Floty wracają na swoje planety!.

Agresor stracił 23.721.070.000.000 jednostek.

Obrońca stracił 9.136.818.080.000 jednostek.

Na tych współrzędnych znajduje się teraz 10.140.918.600.000 Metal i 7.583.437.998.000 Kryształ.

Prawdopodobienstwo powstania ksiezyca: 20% (177.243.565%)

ten ostatni atak sie nie liczy do wojny, bo jak widac to remis...

@@@

Dodałem cytat, aby było wiadomo o co chodzi.

Dyskutujcie tutaj, a nie tam. Wszystkie posty zostały przeniesione tutaj.

Dagger157

Napisano

a co ma zlom do wojny? NIC :)

remis? nie liczy sie do wojny, to chyba oczywiste, niestety wybraliscie % system naliczania, jakbyscie wybrali "na podstawie ilości straconych jednostek" to by sie liczylo, i wasze straty i nasze...

w systemie % musisz KONIECZNIE wygrac walke lub sie obronic zeby sie % liczyl.

Napisano

niestety się liczy do wojny.

Jeżeli jest remis to patrzy się na zniszczone jednostki.

Procent idzie na rzecz tej osoby, która straciła mniej jednostek, a w tym wypadku jest to gracz KOBRA, czyli procent idzie dla Hussars.

Napisano

z tego co ja wiem w systemie % trzeba wygrac walke, lub sie obronic, jedna z dwoch stron musi stracic wszystkie statki, jezeli nie to sie nie liczy do wojny...

w systemie "na podstawie ilości straconych jednostek" by sie wszystko liczylo, nawet remis...

jezeli tak nie jest, to trudno, i % idzie do Hussars :D

Napisano

Popieram Daniela, w końcu jest to remis... A, że stracił więcej jednostek to nie w tym systemie naliczania ;)

I przepraszam, że tu piszę, ale tam raczej wszyscy by nie przeczytali ;)

Napisano

Desperackie, samobójcze ataki na bunkry:) No to pokazaliście umiejętności:D Zawiodłem się na co niektórych członkach sojuszu noszącego tak huczna nazwę. Jak na razie nie ma się czym chwalić:) Do końca wojny jeszcze trochę czasu zostało, macie jeszcze czas się zrehabilitować:)

Napisano

zgadzam sie z capo chlopaki z hussars ile nam zdjeliscie moonow ???? o ile sie nie myle to zadnego a u was pada jeden za drugim az w koncu ustrzele ten z ktorego leci flota i szybko sie zmieni wynik wojny ti do boju !!!!!!!!!

Napisano

zgadzam sie z capo chlopaki z hussars ile nam zdjeliscie moonow ???? o ile sie nie myle to zadnego a u was pada jeden za drugim az w koncu ustrzele ten z ktorego leci flota i szybko sie zmieni wynik wojny ti do boju !!!!!!!!!

Poza jedną akcją nic nie działacie, niczego nie potraficie upolować.

A gdyby tak ludzie z waszego soja nie prowokowali i nie latali jak na farmy, to pewnie było by spokojniej.

Napisano

Chłopie jest wojna... To chyba normalne, że się dobrze pilnujecie i trudniej was trafić i przestań mówić, że się nic nie działa, chociaż spójrz jakie u Was moony stoją ;) Były same piątki ;)

O jakiej ty prowokacji mówisz? A znowu chciałbym Ci przypomnieć, że jest wojna i w przeciwieństwie do Was latamy "jak na farmy", bo staramy się coś trafić, lecz strasznie czujni jesteście i nieźle wpadamy ;)

Napisano

Chłopie jest wojna... To chyba normalne, że się dobrze pilnujecie i trudniej was trafić i przestań mówić, że się nic nie działa, chociaż spójrz jakie u Was moony stoją Były same piątki

O jakiej ty prowokacji mówisz? A znowu chciałbym Ci przypomnieć, że jest wojna i w przeciwieństwie do Was latamy "jak na farmy", bo staramy się coś trafić, lecz strasznie czujni jesteście i nieźle wpadamy

Odnosze wrażenie, że nie wiesz o czym mówisz... Ale luz...

Napisano

co wy baby jestescie ze sie klocicie ????. walczymy panowie walczymy do konca . mamy duzo czasu i musimy byc ostrozniejsi. DO BOJU Ti . HUSSARS POWODZENIA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.