DiiL Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Hm... Dlaczego Uni 5 jes traktowane inaczej w sklepie? Przykład z dzisUni 5za 5 dodatków jest 1bln surowcaza 100 dodatków jest 20bln surowca analogicznieUni 3za 5 dodatków jest 3bln surowcaza 100 dodatków jest 60bln surowca .Czym to jest spowodowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Pakiet 200.000.000.000 metalu, kryształu i deuteru. 5 dodaków Pakiet 4.000.000.000.000 metalu, kryształu i deuteru. 100 dodatków Chyba coś Ci się pomyliło. przykleiłem to z u5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 zdzisiek.. DiiL ma racje ze sa nierowno traktowane ale to nieznaczy ze jest zlebo jak by byly takie same ceny jak wszedzie to zaraz bysmy całe top 10 mieli inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Bo uni 5 jest najnowszym uniwersum, na którym wartość surowca jest większa niż na pozostałych uni, dlatego też promocja jest mniejsza.Ponadto nie dodatków a astatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiiL Napisano 1 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 (edytowane) tak tak, no nie przestawilem się jeszcze nazwami chodziło właśnie o astaty Marshal a co boisz się zmiany topki ? Czy może tego że inni mieli by jakieś szansę na złom na tobie Edytowane 1 Marca 2012 przez DiiL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 tak tak, no nie przestawilem się jeszcze nazwami chodziło właśnie o astaty Marshal a co boisz się zmiany topki ? Czy może tego że inni mieli by jakieś szansę na złom na tobie ...załamkaalbo tobie tez zwoje sie w mozgu pokreciły albo niewiem co.... w tej grze chodzi o rywalizacje.. kto wiecej lata ten wiecej ma...ale ta rywalizacja po mojemu została juz dawno pogrzebanaa widze ty chcesz ja jeszcze głebiej zakopacprosze bardzo ja tam problemu niewidzezrobmy dodatki za darmo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi