Gość Braus Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Rozumiem, że to błąd lub przeoczenie. Wcześniej na u2 pakiet dodatkowych pól kosztował 7 dodatków czyli 30 pakietów to 210 dodatków ( sms 5PLN). Teraz pakiet kosztuje 7 Astatów czyli 30 pakietów to 210 Astatów czyli 50 PLN ??? To pomyłka czy zamierzony wzrost ceny o 1000%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Raczej niedopatrzenie, bo cena jest ta sama, tylko zasada promocji się zmieniła. Dobierzemy cenę pól do odpowiedniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zathril Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Już pisałem na SB, ale żeby to było wyartykułowane:Slot ekspy: 25 dodatkow -25 astatow Lekko bije po kieszeni na chwile obecna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiiL Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 nie tylko, pakiety w dziale INNE są raczej wszystkie za drogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 No deus pochrzaniłeś.Dodatkowy slot kosztuje 25 Astatów, które są warte 26,250 bln paliwa.Jako, że średnia dzienna wynosi ok. 8 bln paliwa u mnie z ekspedycji to przez 14 dni 1 slot doda mi ok. 18 bln paliwa. Tak więc zamiast slota bardziej opłaca się kupić surowiec, bo nie dość, że więcej da to jeszcze jest pewny - na ekspach wiadomo jak bywa Prowizja w banku też nietanio ale opłacalnie (o ile ktoś ma wysokie wydobycie). Poza tym bank jako duże ułatwienie może nieco kosztować Trochę zastanawia mnie jeszcze cena rzecznika, bo jest równa geologowi+, a to chyba niezbyt popularny oficer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi