spieriz Napisano 29 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Krótko mówiąc, wyszukiwarka nie działa.Chodzi mi o opcję wyszukiwania planet wg. nazwy itd. Wyszukuje tylko minimalną część planet o danej nazwie. Przydałoby się to naprawić Chyba że celowo nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Minimalną część ? Wyszukuje to, co tam wpisałeś, więc działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 29 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 zgodze se ze spierizem - nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 1 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 dla przykładu, załóżmy że pewna osoba ma planetę o nazwie "xy"wpiszę w wyszukiwarce "xy" i wyskoczy np. 5 czy 10 planet o nazwie "..xy..", ale planety tego gracza nie wyszuka, mimo że ją przed chwilą widziałem w galaktyce.Jeśli chodzi o wyświetlanie tylko jednej strony (chyba 30 wyświetla, nie wiem, nie liczyłem) to tutaj dobry przykład będzie z nazwą planety "kolonia". Myślę, że wszyscy wiedzą że jest chyba 300 czy 400 planet o takiej nazwie na u5, a w wyszukiwarce wyszukuje tylko te 30 lub 40... więc jednak nie do końca działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 1 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Opcja szukaj zawiera dawno dawno temu nałożone ograniczniki w celu jak najmniejszego obciążenia serwera (na wirtualu wtedy..).Zobaczę dzisiaj plik i odblokuję co nieco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 2 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 cieszy mnie to, byłbym wdzięczny jakbyś zrobił to jak najszybciej, bo dzisiaj zaczynamy wojnę i ta opcja na pewno się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi