DiiL Napisano 28 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 y no nie wiem co tu napisać, Dostałem warny najpierw od Cata za pisanie komentarzy do "starych" tematów napisałem 4 komentarze i status ostrzeżeń podskoczył mi do połowy (nie wiem wg jak to jest liczone)No i ostatnio za jakieś propagowanie bagusingu a napisałem tylko co myślę i nic złego że tak powiem nie miałem na myśli i teraz mam ten status na czerwono jak widać obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 28 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Na drugi raz zastanów się co piszesz i czy w ogóle watro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Obniżone o 10%, za jakiś czas obniżymy bardziej, o ile w naszej ocenie będzie to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiiL Napisano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 dobre i 10 kiedy ewentualnie mogę liczyć na większe zmniejszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 28 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Obniżone o 10%, za jakiś czas obniżymy bardziej, o ile w naszej ocenie będzie to możliwe. Tak ja Deus pisał za jakiś czas jeśli nie będzie jakiś innych "niespodzianek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi