DiiL Napisano 28 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2012 y no nie wiem co tu napisać, Dostałem warny najpierw od Cata za pisanie komentarzy do "starych" tematów napisałem 4 komentarze i status ostrzeżeń podskoczył mi do połowy (nie wiem wg jak to jest liczone)No i ostatnio za jakieś propagowanie bagusingu a napisałem tylko co myślę i nic złego że tak powiem nie miałem na myśli i teraz mam ten status na czerwono jak widać obok
Catalyst Napisano 28 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2012 Na drugi raz zastanów się co piszesz i czy w ogóle watro.
deusx Napisano 28 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2012 Obniżone o 10%, za jakiś czas obniżymy bardziej, o ile w naszej ocenie będzie to możliwe.
DiiL Napisano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2012 dobre i 10 kiedy ewentualnie mogę liczyć na większe zmniejszenie
Catalyst Napisano 28 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2012 Obniżone o 10%, za jakiś czas obniżymy bardziej, o ile w naszej ocenie będzie to możliwe. Tak ja Deus pisał za jakiś czas jeśli nie będzie jakiś innych "niespodzianek"
Rekomendowane odpowiedzi