Sasori Napisano 27 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 (edytowane) Oddaje konto graczowi na U5 z 200% dodatkiem całorącznym ,z badaniami redukcją 30% na ileść dni zerowym taxem od banku.Punkty 672kkk łacznie za budynki 461kkk ^^ reszta to obrona i badania ^^2KKK METALU I 0.8KKK DEUTERU W BANKU Dawid powiedziałęm mu żęby napisał tu post jak się rozmyśli to w wtedy każdy będzie mugł wziąść kto będzie chętny. Oddaje ze wzgłedu że coś intrapniejszego ,gdzieś się wydażyło ^^ i wracam w stare trzewia by siać radość ,zazdrość ,nienawiść ,i redukować nadwyżkę cappucino z cukrem na świecie. Pozdrawiam Deusxa ^^ fajny lider ,dagger ^^ pierwsza osoba ,o którą oceny się nie pokusze los i tak mu zgotuje nagrode za jego wyczyny ^^Muj przyjaciel który mnie czesto odwiedzał bodzio06 powodzenia w dalszych wizytach domowych ^^Klanowi ,rw najwyższej próby i bez zawałowego życia .^^ Idużo graczy na nowe i stare uni ^^ Cya wam wszystkim tych ,tórzy nie zostali moimi przyjaciułmi ,tych których odwiedziłem i tych co zamierzałem .Wszystkich ^^ Edytowane 28 Lutego 2012 przez Sasori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 27 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Mógłbyś podać ilość punktów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korzen94 Napisano 27 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 ja bym wziął chętnie konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perkele91 Napisano 27 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 z wielka checia przyjme konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas Napisano 28 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 ja chętnie wezme jak dasz.....pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tco Napisano 28 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 jak odajesz to ja z chencię wezmę pisz na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid82 Napisano 28 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Odbieram konto i dziękuję Sasori dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasori Napisano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Temat można zakończyć życzę powodzenia ^^ i siej zamęt flotach innych ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi