marshall Napisano 27 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 (edytowane) skoro mamy rzucone kłody przy niszczeniu moonowtrzeba słac wiecej gsow zeby moon padłmoze dało by rade wprowadzic jakies opoznianie atakow dla misji niszcz ?tak jak przy zwyklym ataku poprzez dodanie sondy czy krazownika... Edytowane 27 Lutego 2012 przez marshall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 27 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 ACS do misji niszcz ? Nie sądzę, żeby to miało głębszy sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 dokladnie acs do misji niszczgsy troche leca, wiec podstawke łatwo zrobic.a tak przynajmniej bedzie mozna gsy ocalic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 27 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 marshall chyba za bardzo się rozpędziłeś. ACS dla misji "niszcz" to przegięcie i robienie żartów sobie z obrońcy.W celu ochrony GS zawsze były wysyłane floty czyszczące. Jeśli obawia się ktoś podstawki pod GS, wysyła flotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarn-vedra Napisano 28 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 eee czy ja wiem wiecej GS mniejsza obawa o stratę po co kombinować te 7 minut idzie wytrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 taaa moze ktos jeszcze sie wypowie ?a nie nielot i typ ktory rozjdzie gsami całe uni... zrobienie gsow jednak troche trwa terazwczesniej na strate 500 000 gsow ktore potrafily zdjac moona było mozna pozwolicale teraz trzeba tych gsow wiecej słac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 28 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 jak chcesz opóźniania misji niszcz, to w takim razie minimum na zniszczenie GS proszę na 5%. Myślisz, że jesteś na strzelnicy i do kaczek strzelasz? Jak się kaczki zaczęły chować, to skaner poszedł w ruch. Teraz strach w moony wlatywać, bo gracze zaczęli się bronić, to opóźniania chcesz? Nazwałeś mnie nielotem. Hmm, może nie mnie a Deusxa, bo też się wypowiedział a nie lata. Ja ci powiem dlaczego nie latam. Bo to jest bez sensu. Takich cwaniaków jak ty ze skanerem, falangatorami i jeszcze ciul wie z czym jest tutaj więcej niż magików od kopiowania floty i surki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 no toz pewnie,ja mam takiego bota ktory za mnie gra ja nic niemusze robictylko wstawiam st na forum i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 28 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 marshall, czyżby Ci było szkoda deuteru na flotki czyszczące? Zawsze je wysyłałeś, a teraz nagle zaczęło Ci to przeszkadzać... zresztą i tak na razie masz bana.Zbyt dużym ułatwieniem by to było, to spowalnianie GŚ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 28 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 eee pomysl lipa.za latwo by bylo.atakujesz? musisz sie liczysz z ryzykiem o podstawke lub wysylasz wiecej GS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 teraz zeby rozwalic moona trzeba znacznie wiecej gsow, ktore mozna stracicgłownie o to mi chodzizreszta kij z tymtemat mozna sobie zamknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi