MiG Napisano 26 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 26 Lutego 2012 Buaaahahahahha, powracam Wiem że się cieszycie, że mnie widzicie Witam wszystkich po długiej przerwie, mam nadzieje że się nie wypaliłem Cytuj
Neriel Napisano 26 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 26 Lutego 2012 No masz.. znowu spadnę na ostatnie miejsce w rankingu SB Cytuj
MiG Napisano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 26 Lutego 2012 nie martw sie, szybko nadrobir straty (mam taka nadzieje) a tak wgl moglbym Cie prosic bys strescil mi mniej wiecej zmiany jakie nastapily ? jestem troche leniwy no ale coz... zawsze taki bylem Cytuj
Neriel Napisano 26 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 26 Lutego 2012 Sam nie wiem.. nie mam pojęcia ile nie grałeś i co w tym czasie było robione. Mamy nowe wzory na tworzenie i niszczenie moonów (o wiele trudniejsze), mamy nowe wielkości planet (teraz na 7-11 opłaca się kolonizować), już dawno to było ale może też przeoczyłeś - 4 oficerowie na ekspedycji zamiast samego geologa.Deus zrobił nowy system flot podobno teraz dokładny co do sekundy, ale tu i tam się floty klonują ostatnio Pograsz to zobaczysz Cytuj
Czarny93 Napisano 26 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 26 Lutego 2012 Witam spowrotem. Na jakim uni grasz? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi