Gość karaluch Napisano 26 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) wyslalem flote na expflota sobie wrocila, ale z dodatkowymi szperaczami (+100%, tj 50kk bo po 50kk wysylalem), jednak tego bonusus nie ma w raportachbyly 4 fale i 4 wiadomosci - 2x deu, 1x bez zdobyczy, 1x geowiec jest blad jakiswyslalem te dodatkowe 50kk szperek w przestrzen ino by nie kusilo innych,ale co dalej, skoro nie naleza do mnie, a potrzebuja paliwa..... ? Edytowane 26 Lutego 2012 przez karaluch HaiHaO dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 26 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 ludzia jakiś czas temu sklonowało cale floty i milczeli a ty zgłaszasz kilka szperaczy ? wstydził byś się Deusx ja tez dostałem dziś bonus w postaci dodatkowej fali szperaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 26 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 oni to oni, a ja to ja potem bedzie ban za bugus wiec nie wazne czy 5, 5k, 5kk, 5kkk czy 1kkkzauwazone zgloszone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiiL Napisano 28 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 ze szperami to już chyba każdy kto wysyła dostał jakieś dodatkowe, albo tak jak tu ktoś pisał dostał dodatkową fale np wysłał 5 wróciło 6. Kilku krotnie były zgłaszane takie błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi