Remka Napisano 19 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 19 Lutego 2012 Witam! Jestem Remka, dopiero zaczynam tutaj swoją przygodę. Gram na Uni5, ale nie ogranicze się do jednego uniwersum. Wpierw jednak wolę na jednym się wystarczająco rozwinąć i poznać urozmaicenia tego serwera. Wcześniej ( 3 lata temu ) grałem na globalnym ogame, brak czasu jednak zakończył tam moją kariere. Teraz mam dużo czasu ( siedzę w pracy po 12h ) i mogę spokojnie zasiedlać nowe planety. Co by tu jeszcze naskrobać... WIEM! Nie atakujcie mojej floty przynajmniej na razie. Pozdrawiam Was i administracje. Cytuj
deusx Napisano 19 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 19 Lutego 2012 Witaj ! Skąd się o nas dowiedziałeś ? Cytuj
Remka Napisano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 19 Lutego 2012 Kiedyś szukałem prywatnych ogamów i pamietałem, że był taki szybki jeden. Wpisałem w google "ogame 300" i bach znalazlem x200. A po raz pierwszy się dowiedziałem z jakieś top listy. NIe karz mi sobie przypominać jaka topka xD Cytuj
Dagger157 Napisano 19 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 19 Lutego 2012 Witamy.Powodzenia w grze i miłego spędzania czasu na forum. Cytuj
deusx Napisano 19 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 19 Lutego 2012 Kiedyś szukałem prywatnych ogamów i pamietałem, że był taki szybki jeden. Wpisałem w google "ogame 300" i bach znalazlem x200. A po raz pierwszy się dowiedziałem z jakieś top listy. NIe karz mi sobie przypominać jaka topka xD Dzięki za informację Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi