DiiL Napisano 18 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 18 Lutego 2012 jest problem jak chce wejść do sojuszu TAG; DS Nazwa; Death Soldier Po przez statystyki to wyświetla się strona sojuszu TAG; DS Nazwa; Dead Space
Remka Napisano 18 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 18 Lutego 2012 (edytowane) Wchodze przez statystyki, klimam sojusze, szukam tego sojuszu ( 1 na liscie) i klikam w nazwe.I.... ZNAJDUJE Na dole masz "Dołącz do sojuszu!" Edytuje, nie linczować!! Nie zauważyłem, że chodzi o dwa różne sojusze. Edytowane 18 Lutego 2012 przez Remka
Dagger157 Napisano 18 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 18 Lutego 2012 Wchodze przez statystyki, klimam sojusze, szukam tego sojuszu ( 1 na liscie) i klikam w nazwe.I.... ZNAJDUJE Na dole masz "Dołącz do sojuszu!"To nie tak, jak kliknie się na ten sojusz to od razu, zamiast przekierować go na ten sojusz (DeathSoldier), przekierowywuje go na inny o tym samym tagu (Dead Space). Też ten błąd mam. Nie da wejść się na stronę zewnętrzną tego sojuszu z poziomu statystyk.
DiiL Napisano 18 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 18 Lutego 2012 to w takim razie jak gracz ma złożyć podanie do mojego sojuszu?
Rekomendowane odpowiedzi