DiiL Napisano 18 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 jest problem jak chce wejść do sojuszu TAG; DS Nazwa; Death Soldier Po przez statystyki to wyświetla się strona sojuszu TAG; DS Nazwa; Dead Space Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remka Napisano 18 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 (edytowane) Wchodze przez statystyki, klimam sojusze, szukam tego sojuszu ( 1 na liscie) i klikam w nazwe.I.... ZNAJDUJE Na dole masz "Dołącz do sojuszu!" Edytuje, nie linczować!! Nie zauważyłem, że chodzi o dwa różne sojusze. Edytowane 18 Lutego 2012 przez Remka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 18 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Wchodze przez statystyki, klimam sojusze, szukam tego sojuszu ( 1 na liscie) i klikam w nazwe.I.... ZNAJDUJE Na dole masz "Dołącz do sojuszu!"To nie tak, jak kliknie się na ten sojusz to od razu, zamiast przekierować go na ten sojusz (DeathSoldier), przekierowywuje go na inny o tym samym tagu (Dead Space). Też ten błąd mam. Nie da wejść się na stronę zewnętrzną tego sojuszu z poziomu statystyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiiL Napisano 18 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 to w takim razie jak gracz ma złożyć podanie do mojego sojuszu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Błąd został poprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiiL Napisano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi