Goldi Napisano 17 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 błąd wypatrzył ZodiacZagoła ujrzała w oddali rozbłysk gamma. Ekspedytorzy wiedzą, że zbyt bliskie spowoduje wciągnięcie ich przez grawitację do czarnej dziury. albo wstawiamy tam spacje, albo przestawiamy literki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 17 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 I jeszczeEkspedytorzy wiedzą, że zbyt bliskie (?) spowoduje wciągnięciezbyt bliskie.. co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Podejście, poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChjonZo Napisano 17 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Jest to mój pierwszy post więc chciałbym się z Wami przywitać Elo Zauważyłem błąd w zadaniu 7 jest tam ostatnia linijka: lub wybuDOałeś je przypadkowo. Brakuje literki w //CatalystNie zakładaj identycznego tematu tylko wypowiedz się w poniższym temacie jak dotyczy tego samego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 hehehe a nawet tego nie zauważyłem, mimo skopiowania. a kopiowałem tylko żeby kontekst był i Deus wiedział w której sytuacji poprawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Jest to mój pierwszy post więc chciałbym się z Wami przywitać Elo Zauważyłem błąd w zadaniu 7 jest tam ostatnia linijka: lub wybuDOałeś je przypadkowo. Brakuje literki w Poprawione, witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 (edytowane) to jeszcze z zadań jak Ci sie chce poprawiać 5. Masz teżmożliwość - spacje wrzuć20. polza zniszczeń (PZ)w sklepie zakładka inne dodatków ustaw przy prowizji i dodatkowym slocie - ó zamiast o sorki że sie tak czepiam, ale wiesz, sesje mam, egzaminy jeszcze zostały ze 2 więc porządki trzeba kontynuować a tak pozatym to budynki, badania, stocznia, rekordy, regulamin gry i sklepu czyste Edytowane 17 Lutego 2012 przez Goldi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi6652 Napisano 17 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Jak już zgłaszamy literówki to w banku przy wYpłacaniu jest napisane WPŁaciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Poprawione wszystkie zgłoszone, jeżeli znajdziecie jeszcze jakieś literówki dajcie znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 18 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 a Zodiac, także student, też porządki kontynuuje Radary flot zostały uszkodzene przez szkodliwe promieniowanie.Deuter - izotop wodoru pozyskiwany (?) ekstraktorze jest bardzo wybuchowy - opis eskalatoraWielkie panele słonczeczne - opis el. słon.świata w jednostakach bojowych - opis laserowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Poprawione, a po testach przeszło i nikt nie zauważył tych literówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 18 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 (edytowane) Nie wiem czy to literówka, ale zawrócona o wiele lepiej brzmi Twoja flota została zwrócona na pozycję [x:xxx:x]. Wyładowane surowce z floty:Metal : 0, Kryształ : 0, Deuter : 0 Edytowane 18 Lutego 2012 przez LatajacyTalerz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 no Deus znowu coś grzebał w grze i znowu trzeba poprawiać po nim.... zad. 43 Zniszcz 3 księżyce o średnicy większej co najmniej 3.000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 5 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Odkopuje, żeby nie zakładać nowego tematu.W zadaniach gdy kliknie się zadanie 1 z moon wyskakuje komunikat:Gałąź dostępna od ekologia -> 22.Powinno być ekonomia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 6 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 06.06 17:25:31 Kontrola lotu Stacjonowanie- Stacjonowanie planety [x:xxx:xx] zostało rozpoczęte z czasem 00h 00m 30s. nie powinno być "Stacjonowanie na planecie"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 06.06 17:25:31 Kontrola lotu Stacjonowanie- Stacjonowanie planety [x:xxx:xx] zostało rozpoczęte z czasem 00h 00m 30s. nie powinno być "Stacjonowanie na planecie"? Nie wiem, chyba żadnej różnicy nie ma (albo się mylę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleksiejs Napisano 6 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Stacjonowanie planety wskazuje na to, że to planeta gdzieś stacjonuje, a nie coś na niej:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 6 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 mam podobne zdanie jak kolega wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 18 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 (edytowane) szukałem czegoś w regulaminie i tak sobie z nudów postanowiłem cały przeczytać (wiem wiem, "zdrowy" jestem....)i tak wyłapałem kilka szczegółów które można by poprawić: § 6 Zastrzeżenia 5. (...) Szanujemy twoją prywatność, dlatego nie udostępniamy i nie sprzedajemy również twoich danych innym podmiotą, - literówka§5 Bash 4 (..)4. Bash nie dotyczy: 3) Wysłania pojedynczego statku z misja "Napadaj" w celu utworzenia Pola Zniszczeń - literówka §9 Ustalenia etyczne 4. W wyniku stałej blokady konta nie ma możliwości przekazania dodatków lub zwrotu gotówki. - teraz już chyba astatów to tyle by było obecnie Edytowane 18 Października 2013 przez Goldi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avarise Napisano 18 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 W menu "Sygnatury użytkownika" jest kilka literówek np. Link Awaryny albo ośiągnięciami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk4sh Napisano 4 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 W zadaniach > flota > zadanie 17 o treści Zbuduj flotę o wartości 750.000.000.000 punktowi utrzymaj ją przez 2 tygodnie. punktów i*Pierwszy post, więc witam szanownych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tech Napisano 4 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 w banku:Jest: " Bank kontowy : cpt_Jack ", winno być "Konto bankowe : cpt_Jack" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi