Perkele91 Napisano 30 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 cycu no bo widzisz: mam nie rowno pod sufitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 30 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Zal taka wojna. Teoretycznie % się zalicza. Ale praktycznie, przeliczając na zysk to wojnę przegrywacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perkele91 Napisano 30 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 wiem wiem ze na zysk jest strata ale jak zabawa to zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pzpl Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 No trzeba miec nie rowno pod kopula. Nie wiem czy smiac sie czy plakac .Jakbym ja mialbym zjechac wam bunkry to bysmy mieli juz 5 mld % jak nie wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perkele91 Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 to zaczynaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alfa Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Perkele oni jakby nie było mają trochę racji nie ma co na przymus robić takich lotów, jak mamy przegrać no to trudno może nastepnym razem się uda, niech będzie wojna na poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perkele91 Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 wiem ze maja race ale jak sie bawic to sie bawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alfa Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Wojna zakończona pozostaje pogratulować R_I_T wygrania wojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pzpl Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Dziekujemy euos choc nie zawsze atmosfera miedzy nami nie byla najlepsza ale godni byli z was przeciwnicy. Wygralismy mimo braku zalozyciela . Szkoda alfa ze glownie skanowales a latales tylko na szperki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 31 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 no coz gdyby nie zlom przed samiotka wojna moze by to inaczej wygladalo ale gratki dla was jako zwyciezcow i tak to tylko gra moze nastepna bedzie inaczej wygladala temat do zamkniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alfa Napisano 1 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 pzpl no wiesz nie mam zamiaru lecieć na kogoś i mu dać złom pod dom, jak wiem że nie dam mu rady, kamikazze nie jestem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perkele91 Napisano 2 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 RIT gratuluje wygranej wojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 4 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 wojna zakonczona temat prosze zamknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi