szymok Napisano 9 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Zostałem obrażony wyzwiskiem dodatker dowód na screen poniżejhttp://zapodaj.net/5e2cdecb3952.png.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chada Napisano 9 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 no coz a to nie prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pzpl Napisano 9 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Proszę mnie nie banować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymok Napisano 9 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Żądam bana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pzpl Napisano 9 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Na ile? Rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymok Napisano 9 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 To już nie ja decyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pzpl Napisano 9 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Przyznaj się, że specjalnie się mnie spytałeś czy to do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 10 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Użytkownik ukarany warnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 10 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 dlaczego warnem? ostatnio zakablowałes dla deusx ze wspomniałem o dodatkach i ban na tydzien mialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi