pleyer Napisano 6 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 witam mam do oddania konto na uni 5 konto jest w top 70-80 same eko w banku surka na jakas tam flotke oddaje bo niemam czasu na gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 6 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Ja się zgłaszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pzpl Napisano 6 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 (edytowane) Też się zgłaszam. Mam doświadczenie jakieś, konto na u3 top 37. Edytowane 6 Lutego 2012 przez pzpl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverr Napisano 6 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 a co mi szkodzi,zglosze sie. sadze ze moj sojusz ma male porachunki,wiec przydaloby sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKY FIGHTER Napisano 7 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Hahahaha to konto raczej juz jest zbanowane wiec sie nie trudźcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiiL Napisano 7 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 siemanko, też mogę je przejąć, doświadczenie mam jestem w top 20:) na innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKY FIGHTER Napisano 7 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 ehh... widze ze ludzie czytać nie umieją.... jak pisze ze to konto neonka chyba i jest zbanwane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverr Napisano 7 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 nie wydaje mi sie zeby bylo zbanowane :> od dluzszego czasu nikt z top 100 permbana nie dostal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 7 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Na życzenie autora tematu zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi