Neriel Napisano 6 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Tak sobie pomyślałem czy nie można by zrobić ekspedycji na tej samej zasadzie co RMP - wysyłane z podglądu galaktyki.Teraz jak każdy zauważył trzeba od nowa wpisywać dane, więc jak to deus mówiłeś coś trzeba by z tym spróbować zrobić Póki co mam sposób na szybsze wysyłanie - inni próbowali cofać i mówili, że raz cofnie i koniec więc.. spróbujcie "cofnąć" do przodu Mi pomogło - cofam w tył i przód na przemian i jakoś leci. (na FF v.10) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pzpl Napisano 6 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Mi tylko na operze. Ale trochę wolna operka więc masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zathril Napisano 7 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Mi na Operze robi tak szybko, że czasem muszę odczekać tą jedną sekundę, bo zbyt prędko działa opcja wstecz->klik A z tego podglądu galaktyk po ile miałoby wysyłać szperków? 150kk/20kk czy dowolną ilość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 7 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Tak jak RMP dowolną ilość ale można nawet zrobić jakąś ustawianą i wysyłać będą się przy kliknięciu w 16 pole.To już deus musi obkminić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 7 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) zwykłe odświeżanie odpowiedniej strony wysyła flotę ponownie, po co wstecz? down:sprawdzałem i działa Edytowane 8 Lutego 2012 przez maszter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zathril Napisano 8 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 U mnie odświeżenie OGama wywala mnie do ekranu logowania, więc nie jest to opcja dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi