Neverr Napisano 4 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 No tak sobie przegladam tą gale,szukam i mam pomysl. ja no jestem zmeczony klikaniem 5,5 k razy zeby zmienic same galaktyki(+ kliki na szpiegowanie). a moze by tak zrobic mozliwosc przegladu galaktyki za pomoca strzalek ? boczne odpowiadalyby za uklady, gora/dol za galaktyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 4 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 nie jest to wcale głupi pomysł ale jeśli szukasz jakiś planet itd, to możesz też sobie "zaznaczyć" strzałkę przy zmianie układu (kliknąć, przytrzymać i przesunąć myszkę) i wciskać enter, taki sam efekt co ze strzałkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverr Napisano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 no tak, ale to klopotliwe na laptopie/netbooku poza tym czasem chcesz zawrocic i tez nie mozesz, bo musisz juz myszka. no i np mi na operze po kilku-kilkunastu kliknieciach zaznaczenie schodzi : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi