New Napisano 2 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Przyjmę chętnie konto na U3. Nie musi być super dobre byle miał coś na początek (tak z 100 mld pkt). Mam doświadczenie, ponieważ już tu grałem i teraz wróciłem. Ew. mogę się wymienić szczegóły na pw. Naprawdę nikt nie ma? Konto na U4 które mogę zaoferować ma 150 kkk pkt z eko ogółem prawie 200 kkk pktWydobycie:1,4 bln metalu350 mld krychy i deutru. //Catalyst Nie dubluj postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverr Napisano 5 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Na u 3 gra z 30 osob. Myslisz ze ktos z nich bgedzie sie chcial pozbyc konta? Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
New Napisano 5 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 (edytowane) No nie wiem. Szczerze mówiąc bym przejął konto nieaktywne, ale ni mam kasy do wyrzucania na "gierki". Na U4 mam konto 200 mld pkt. Większość eko. Jak ktoś ma ofertę proszę na PW Edytowane 7 Lutego 2012 przez New Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi