DexMorgan Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Witam. Jak naliczają się statystyki bitew, według jakiego kryterium? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Wygrane, przegrane i remis wg. raportów wojennych, raport dokładnie określa kto wygrał, przegrał lub czy był remis i na tej podstawie dodaje jeden punkt do określonej wartości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 statystyki są wg ilości wygranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DexMorgan Napisano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Dziękuje. Chodziło mi o to co napisał maszter, bo nie przyjrzałem się, a zdziwiło mnie, że osoba która ma różnice -1000 jest wyżej niż osoba +1000. Teraz już wszystko wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi