marshall Napisano 31 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 dostalem skana od innego gracza, gracz skanowal mnie z planety, czyli powinna byc aktywnosc na planecie a mianowicie gwiazdka powinna sie pojawic przy niej, ale tak sie niestało. wiec pytanie: czy to jest bład , czy poprostu jakas zmiana i teraz tak bedzie.bo wczesniej przy takim czyms aktywnosc sie pojawiała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 31 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 A może skanował cię z moona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Flota wroga z planety Kolonia[x:xxx:x] została zauważona obok Twojej planety. Moon [x:xxx:xx]. wiec chyba raczej nieno chyba ze zle pokazuje wtedy wiadomosci.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Sprawdziłem - źle pokazuje. Dzisiaj będzie to poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycu Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Jak tu wogóle jest generowana * ?Na moonie można sie ukryć czy nie bardzo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Jak będziesz klikał z moona to nie będziesz miał aktywności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 dziwnie są *, bo z tego co pamiętam to atak jej nie generuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) dziwnie są *, bo z tego co pamiętam to atak jej nie generuje to sprawdz lepiej Edytowane 2 Lutego 2012 przez marshall kacper1 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 2 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 sprawdziłem, nie ma * po ataku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi