jestembombowy Napisano 31 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Dzis sie z wami zegnam. Ale pozostawie po sb potege Mam do oddania Konto Uni 4 top 173 ale flota 20mld ow chyba jeszcze niedoliczona.Oddam je wdobre rece dobrego lotnika ktory zawladnie Uni4 zawladnie tzn Rozwali Sopranoa srodki do wykorzystania Deuter Energia DEUTER 1.122.410.032.669.000 Myślę że znajdzie sie godna osoba zrobienia tego zamnie ja niestety nie mam czasu na nauke a wiec musze pozegnac siez z Ta Gra na zawsze!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 31 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Siema, a dodatków coś jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestembombowy Napisano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 ponad 32k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 31 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Zobacz komunikator jesze raz jakbyś mógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RR4LiFE Napisano 31 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Z chęcią zaopiekuje się tym kontem. Na u2 top 17 Flota, jeszcze mocniejsza niż Twoje OW ale na u2 mało co można teraz upolować.No i na u4 jeszcze nie grałem.W razie jakich kolwiek pytań zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 31 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 no to i ja bym sie zgłosił po konto =]znasz mnie chyba, wiec konto sie niezmarnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisex123 Napisano 31 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 siemka chetnie bym sobie zagral na Twoim koncie bo gram tylko na 1 uni polatalbym sobie chetnie Twoimi owieczkami jak cos to pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaiHaO Napisano 31 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Jestembombowy grałem na uni4 i wiem z kim jak gadac by floty nie stracić i by co kol wiek wy złomować Jezeli nie chcesz zlamic konta oddając je komuś kto nie wie jak jest na uni4 to nie oddawaj wgl lub... oddaj mi ja sie nim zaopiekuje i porządnie rozwinę Jak cos to PW na forum kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 31 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 No żeczywiście, 2 SJ jakie wykonałeś to rzeczywiście spory wyczyn Oo skąd wiesz czy kto inny zlami? Napewno są lepsi gracze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiiL Napisano 31 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 ja również chętnie bym polatał taką flota choć do takiej jeszcze nie dobiłem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tco Napisano 31 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 NO to jak kolega nie ma czasu to z checią ja je przejmewiem jak to jest nauka to podstawajak byś był zainteresowany to pisz na pw doświadczenie mam jakieś gram w to jakieś 4 lata jak nie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yzj Napisano 31 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 witam serdecznie obecnie nie posiadam rewelacyjnego konta i prosilbym jezeli to oczywiscie mozliwe o otrzymanie twojego.doswiadczenie mam duze - bez przechwalek.. prosze o kontakt jesli mozna pozdrawiam yzj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Zgłaszam się i zapewniam że z takimi zasobami flota soprano pójdzie na dno w ciągu tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scatman Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 (edytowane) Bo i tak flota SOPRANO będzie stała gdzieś na moonie bez fs'a Też bym sobie pograł na tym koncie, cos tam grałem tutaj wczesniej. Edytowane 1 Lutego 2012 przez scatman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestembombowy Napisano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Najlepsi Kandydaci Marshall i Czarnowidz jeszcze sie zastanowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 6 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Dodaj mnie jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 6 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Jeszcze ja mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
23wachu Napisano 8 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Moje osiągniecia : Pare ST na uni 5 w tym ST topowe(top1), pare SJ Hmm co tu duzo mowic, teraz bede mial bardzo duzo czasu na gre więc byłkbym zainteresowany.Konto się nie zmarnujeObecnie mam konto uni5 top 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 8 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 temat chyba zdechłchyba bombowy sie juz niepojawi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi