Szefuńcio Napisano 29 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Witam serdecznie kolegów, koleżanki potencjalne farmy oraz support Ogam Nazywam się Adrian jestem z Wrocławia, mam 23 lata Na codzien pracuję Doświadczenie "ogame" mam kilku letnie, obecnie też gram na innym PL klonie ogame Pozdrawiam Szefuńcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 29 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 cześć uważaj, żebyś nie był niedługo moją farmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szefuńcio Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Ciekawe podejście ale powiem Ci ze uważać to Ty musisz bo może Ty będziesz moja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 29 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Witamy nowa faremke Ciekawe kto cie pierwszy zaora Milej gry. konto_do_usuniecia dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaiHaO Napisano 29 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Siemanderko. Wbijaj na uni2 lub 4. Na uni4 wezmę cie pod swe skrzydła i nikt nie bd sapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szefuńcio Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Eee tam niech tam sobie sapią a ja Im na to http://multiply.com/mu/minhtom/image/124/photos/388/1200x120/62/Ha-Ha.gif?et=gTMEb7VoODitbc88Wp7bsA&nmid=65359228Dziękuję za zaproszenie Powiem Ci szczerzę, że chętnie bym pograł także na 4 ale już na oddanym koncie, nie chce mi się rozbudowywać 2 kont jednocześnie a tak bym na 1 grał a 2 spokojnie sobie rozbudowywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaiHaO Napisano 30 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Zobaczymy czy cos sie zamota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunkieXL Napisano 30 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 siemano, na u4 masz dużo więcej farm;p szybciej byś się rozbudował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szefuńcio Napisano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 jak dobrze pójdzie to już dzisiaj zawitam na uni4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 witaj powodzenia w grze xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szefuńcio Napisano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 16. Nie nabijaj postów poprzez spamowanie i pisanie krótkich treści. warn, deusx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi