Szefuńcio Napisano 29 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Witam, chętnie przejmę konto jeśli ma się zmarnować nie musi być w topce ale mimo by bylo.Moje doświadczenie jest duże, w ogame i inne tego typu klony gram od 5/6 lat obecnie też gram na innym PL kolonie ogame, jestem tam 5 w tabeli i mogę to udowodnić.Jestem złomiarzem ale konto EkO też może być, zaniedbane także. Nie uciekam na urlop itd jak ktoś mnie ze złomuję ale prężnie odbudowuję flotę.Mam 23 lata i codziennie jestem dostępny chyba że coś mi wypada ale to i tak wejdę na chwilę by puścić odpowiedniego fs. Gram w dzien i w nocy.Obecnie gram (30 min temu założyłem konto) na uni5 ale jak dostane konto, obecne konto idzie do kasacji. Gwarantuję, że konto będzie rozwijanę i na pewno nie bedzie multiBanów za bóg wie za co Tak więc jeśli chcesz oddać konto i mieć pewność, że bedzię rozwijanę a twój czas nie pójdzie na marnę to stoję u twego progu... Pozdrawiam Adrian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 30 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 mam do oddania konto na u4 napisz na gg:36087326 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szefuńcio Napisano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Jeśli chodzi o konto un4 już zostało przekazane, dziękuje bardzo _______Jeśli chodzi o konto na u5 to już dostałem i serdecznie dziekuję za przekazanie konta, nicka wymieniać nie będę od kogo dostałem - nie wypada ~ postaram się nie zawieść byłego właściciela owego konta. //Ze względu, że dostałem już 2 konta, proszę o zamknięcie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi