Skocz do zawartości

Przejmę konto na uni 4/5

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chętnie przejmę konto jeśli ma się zmarnować nie musi być w topce ale mimo by bylo.

Moje doświadczenie jest duże, w ogame i inne tego typu klony gram od 5/6 lat obecnie też gram na innym PL kolonie ogame, jestem tam 5 w tabeli i mogę to udowodnić.

Jestem złomiarzem ale konto EkO też może być, zaniedbane także. Nie uciekam na urlop itd jak ktoś mnie ze złomuję ale prężnie odbudowuję flotę.

Mam 23 lata i codziennie jestem dostępny chyba że coś mi wypada ale to i tak wejdę na chwilę by puścić odpowiedniego fs. Gram w dzien i w nocy.

Obecnie gram (30 min temu założyłem konto) na uni5 ale jak dostane konto, obecne konto idzie do kasacji. Gwarantuję, że konto będzie rozwijanę i na pewno nie bedzie multiBanów za bóg wie za co :)

Tak więc jeśli chcesz oddać konto i mieć pewność, że bedzię rozwijanę a twój czas nie pójdzie na marnę to stoję u twego progu...

Pozdrawiam Adrian

Jeśli chodzi o konto un4 już zostało przekazane, dziękuje bardzo :D

_______

Jeśli chodzi o konto na u5 to już dostałem i serdecznie dziekuję za przekazanie konta, nicka wymieniać nie będę od kogo dostałem - nie wypada :)

~ postaram się nie zawieść byłego właściciela owego konta.

//Ze względu, że dostałem już 2 konta, proszę o zamknięcie tematu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.