zycietowalka Napisano 21 Grudnia 2009 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Witam. Pytania beda odnosnie Universum 2 1. Czy zlom z obrony jest ? Jezeli tak to jaki % ?2. Czy Ci gracze nieaktywni beda wkoncu usunieci ? bo tylko zasmiecaja galaktyki ...Gra ok 700~800 graczy a kont 7k ... Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zycietowalka Napisano 22 Grudnia 2009 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 mogl by ktos wspomoc surka na poczatek ;> ? bo sa farmy ale z taka obrone ze bez komentarza a skoro nie ma z obrony zlomu to gra nie ma sensu. Co to za sztuka sie zabunkrowac !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pocikola Napisano 30 Stycznia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Zosta?o tu poruszone kilka temat?w do?? wa?nych i nerwuj?cych... Z?om z obrony nie ma sensu bo po co ? jak co? co jest na planecie i zostanie rozwalone ma lata? ko?o planety na orbicie a po 2 bez sensu wystarczy ?e Ci si? odbudowuje 70 % obrony. Nieaktywni gracze, no fakt ;/ przyznam gra?em tu z 9 miech?w temu ale nawet nie zaczo?em, teraz gram i ostatnio znalaz?em swoj? planet? ( 1 konto ) nieaktywnie ponad 27 dni noo mo?na by by?o posprz?ta?... domy?lam si? ?e mo?e tu chodzi? o zarejestrowanych graczy mamy ponad 10 000 no jak by posprz?ta? to by by?o z 2 - 3 k a co idzie za tym miej sponsor?w, wiec jak tak jest to napiszcie to si? zrozumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 31 Stycznia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Nieaktywni gracze s? usuwani, aktualnie zosta?o 5000 kont, jak b?d? w bazie to zmieni? t? liczb? w podgl?dzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nyczu99 Napisano 14 Lutego 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Nieaktywni gracze s? usuwani, aktualnie zosta?o 5000 kont, jak b?d? w bazie to zmieni? t? liczb? w podgl?dzie. Ci?gle problem z nieaktywnymi graczami, albo ich usun??, albo zrobi? ?eby im surk? dodawa?o i wtedy by si? do czego? przydali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaqwsx12 Napisano 19 Marca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 mam pytanie jak mam wyrobic z energia poniewaz mam 180000 satelit slonecznych oraz elektrownie na poziomie 20 i nadal mam energie na -- jak rozbuduje 1 dalej to tylko podnosi sie o 61 tak tez jak uzycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 19 Marca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 mo?e masz % w zak?adce surowce na 10% ustawiony? bo wi?kszo?? ma po 30-50 tys. satelit i spokojnie starcza.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pocikola Napisano 19 Marca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 No musi to by? ustawienie ma?ego % w zak?adce. A tak swoj? drog? dla nowych graczy. Po co robi? elektrownie Wady: 1) poziomy nic Energi prawie nie daj? a pola planety zajmuj?.2) p??niejsze poziomy s? drogie a i tak nie daj? Energi du?o i zajmuj? dalej pola3) Czas budowy... jest jaki jest ale satelity si? robi szybciej Zalety: - ja ich nie znam. Satelity Wady: Te? nie znam Zalety: 1) Daj? ogromne ilo?ci Energi 1.000.000 kosztuje nic ( nawet buduj?c po 50 razy ) do elektrowni ( budynku )2) Po zniszczeniu kopalnie przestaj? dzia?a? co w moim przypadku to zaleta Bo gdy str?caj? mi satelit? kopalnie na du?ych poziomach nie robi? i nie jestem farm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 19 Marca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Moim zdanie? budowanie elektrowni nie jest najlepsze i podstawowa sprawa . zasiedli? maxymalna ilo?? planet na pozycjach 14 ( tak ?eby planeta mia?a ponad 320 p?l ) ni? rozbudowywa? jedn? planete ( lepiej mie? na pocz?tku na ka?dej planecie eko ( 45 meta/ 40 kris / 42 dex ) ni? (mie? 4 planety z eko 50/40/45 ) tyle odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi