Gość Zygmunt Napisano 28 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Witam wpadłem na pewien pomysł i tak pomyślałem czy by sie nim tu z wami nie podzielić A mianowicie mój pomysł jest taki żeby w ustawieniach nad zakładką wejścia na urlop lub pod ta zakładką zrobić dodatkową opcje.. opcją ta było by usunięcie konta... Według mnie przydała by się ta opcja kasowania konta jeżeli komuś się już znudzi gra itp oczywiście trzeba liczyć się z tym że wtedy farm by nie było za wiele no ale niestety coś za coś.... ja osobiście od farm wolał bym opcje kasowania konta swojego przez samego siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quetzalcoatl Napisano 28 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Zyguś powaliło mnie, twoje pomysły są the best, ,normalny plagiat z innego serwera, tam kolego jak kasujesz konto, to masz jeszcze 14 dni do zmiany decyzji , a potem jest przekazywane do administracji, i tylko oni decydują co zrobić z kontem, farma lub przekazują graczowi. Załączam wyrazy szacunku Quetzalcoatl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi