Rastex Napisano 28 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Oddam konto na U5, konto było w top 100 lecz po 3 miesiącach urlopu gdyż nie miałem dostępu do internetu spadło na prawie 200 miejsce.W banku jest dość surowców na powrót do gry (29kkkk metalu,14kkkk kryształu,7,5kkkk deuteru)Nie chciałbym żeby się zmarnowało więc pisać PW lub na gadu: 64 333 96 (zawsze niewidoczny)Najlepiej zgłaszać się przez gadu gdyż mam bardzo wolny internet a to jest problemem żeby wejść i odczytywać PW ale jakoś dam rade ZAINTERESOWANE OSOBY MUSZĄ MIEĆ JAKIEŚ DOŚWIADCZENIE W GRZE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymok Napisano 28 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Chętnie przejmę konto jak widać w temacie niżej miałem konto na uni 4 top88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiiL Napisano 28 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 konto oddane można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi