Ce4 Napisano 17 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Witam. Gram od kilku dni i zastanawiam się nad pewnym aspektem rankingu... W jaki sposób ustala się ranking badań.Wiem że "idzie on po ilości", lecz w przypadku takiej samej ilości np 390badań, ustalany jest on wedle pkt jakie dostajemy za badania, czy kolejność jest losowa, ewentualnie cóż innego za to odpowiada? Przy okazji... Deusx - W jakimś temacie zauważyłem wzmiankę o reklamie, i jakimś konkursie na nią.Jeśli byłbyś zainteresowany reklamą w formie wideo, krótkiej prezentacji pisemnej, jak i "sygnatury" ogam, napisz do mnie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 W jaki sposób ustala się ranking badań.Wiem że "idzie on po ilości", lecz w przypadku takiej samej ilości np 390badań, ustalany jest on wedle pkt jakie dostajemy za badania, czy kolejność jest losowa, ewentualnie cóż innego za to odpowiada?Kolejność w przypadku tej samej ilości badań jest ustalana po ID użytkownika, kto zarejestrował się wcześniej będzie wyżej wyświetlony. Co do reklamy, jak będę coś potrzebował to napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ce4 Napisano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Deusx - Nie pisz w 3 osobie jak będzie coś potrzebował to napiszę. Sory, że zeracam Ci uwagę, ale jakoś mnie to uderzyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Zmęczenie, literówka - poprawione, dzięki za uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi